Κοντά σε συμφωνία και Σικαμπάλα

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον πρίγκιπα, ενώ αποκάλυψε ότι είναι «κλεισμένος» ο ΣικαμπάλαΒλάσης Τσάκας με δηλώσεις του στο «Libero 107.4» αναφέρθηκε στην επερχόμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού

με τον πρίγκιπα, μίλησε για το τι θα αλλάξει στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι ο Σικαμπάλα είναι ο παίκτης που είναι ήδη «κλεισμένος».

«Είμαστε πολύ κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας. Σήμερα θα γίνει το ραντεβού και αν δεν προκύψει κάτι θα πέσουν οι υπογραφές και θα αλλάξουν εντελώς τα πράγματα. Τα 15 εκ και τα 55 εκ. είναι δεδομένα. Για μας είναι πρωταρχικό το θέμα του γηπέδου. Υπάρχει εταιρία που θα αναλάβει το design και θα στολίσουμε τον Βοτανικό ως το σπίτι του ΠΑΟ».

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Σικαμπάλα, έχουμε υπογράψει προσύμφωνο. Έχει ολοκληρωθεί σαν παίκτης, έχει κάποιες αδυναμίες, αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι παίκτες. Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟ αν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Προλάβαμε τη γαλλική Λιλ πριν τον πάρει».

«Ο Παναθηναϊκός είναι φορμαρισμένος, αν παίξει, όμως, όπως στο δεύτερο μέρος με τον Εργοτέλη θα κερδίσει σίγουρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

«Είχε προχωρήσει ένα deal αρκετά, τότε ήταν ο Μπατατούδης, είχε υπογράψει κάποια χαρτιά, όμως, η αποψίλωση του ρόστερ, αλλά και κάποια άλλα θέματα είχαν κάνει τους ανθρώπους από την Αργεντινή να πάρουν πίσω την αρχική τους απόφαση και να πάρουν τα λεφτά τους πίσω».

«Και στον ΠΑΟΚ και στον ΠΑΟ είχαν πολλά λεφτά οι επενδυτές και δεν ήταν άνθρωποι που ήθελαν να διαφημιστούν».

Τέλος μίλησε για το ποιο ρόλο θα αναλάβει στη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού: «Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ενώ ο πρίγκιπας θα είναι ο πρόεδρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα