Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται, στις 19:00, στο Ρέντη, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα ολοκληρώσει την 3η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ ανδρών.Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον δικέφαλο με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

«Όλα

τα παιχνίδια φέτος είναι πολύ δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη για το σκορ πριν από το ματς. Όπως και στην Αλεξανδρούπολη πρέπει να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης.

«Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει και μας βοηθάει. Για να πω την αλήθεια έχουμε καλομάθει εφέτος. Πιστεύω ότι η δυσκολία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να έχουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες του Ρέντη. Η συμπαράσταση τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που έκαναν ο Ντίμα Φιλίποφ και ο Σωτήρης Σωτηρίου. «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο. Μετά το στραβοπάτημα στην Αλεξανδρούπολη δεν έχουμε περιθώρια για άλλη άσχημη εμφάνιση. Αν πάντως παίξουμε συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι θα νικήσουμε» λέει ο διεθνής πασαδόρος της ομάδας μας και ο 25χρονος ακραίος τονίζει:

«Πέρυσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε για πρώτη φορά να μας νικήσει στον Πειραιά αλλά εφέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας(σ.σ. το περσινό παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών). Μπορεί να μην είμαστε ακόμη εκατό τοις εκατό έτοιμοι όμως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε μία καθαρή νίκη». 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Ο ακραίος μας, Ράφαελ Λινς προέρχεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου έκανε την επέμβαση του στον ώμο, καθυστέρησε να έρθει κι όταν ήρθε χτυπήθηκε από ίωση, οπότε είναι ανέτοιμος από κάθε πλευρά και δεν ήθελα να ρισκάρω πιθανό τραυματισμό του. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση, αλλά το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για μας. Ο αντίπαλος μας έχει δύο σπουδαία επιθετικά ατού όπως είναι οι Χιμένες, Νοβότνι, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό απ' ότι στα δύο προηγούμενα ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Στην πρεμιέρα της σεζόν 2010-11 ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη 3-2 σετ.


 

Keywords
Τυχαία Θέματα