Κρίσιμη μέρα για Αμαλφιτανό

Νέο ραντεβού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ.

Την προσπάθεια για την απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό συνεχίζουν στον Ολυμπιακό και όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα σήμερα θα υπάρξει επαφή ανάμεσα στη διοίκηση των ερυθρολεύκων αλλά και της Μαρσέιγ ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα του Γάλλου μέσου. Από την ελληνική πλευρά υπάρχει αισιοδοξία καθώς υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη όμως η Μαρσέιγ ζητά

2εκ ευρώ προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Για την απόκτηση του Αμαλφιτανό ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Χαλ.

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι θα έχει επαφή και με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ψηλά στην μεταγραφική του λίστα βρίσκεται και ο Μοχάμεντ Σισοκό με του Γάλλους να είναι θετικοί στο να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λοράν Μπλαν.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Μίτσελ θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στις 13.00 στην Αυστρία και στο Ζέεφελντ όπου και θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 19 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα