Κύπελλο:Ολυμπιακός-Παναθρακικός

Να πάρει σκορ πρόκρισης από σήμερα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Πανθρακικό στις 20:00-OTE SPORT3.

Ο Μίτσελ σκοπεύει να κάνει αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα. Έτσι κάτω από δοκάρια θα παίξει ο Κάρολ με αμυντικό τους Κοντρέρας καιΣιόβα, τον Μοντέστο δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι

οι Φέισα και Μανιάτης και λίγο πιο μπροστάσε ελεύθερο ρόλο ο Ιμπαγάσα, με τον Βλαχοδήμο σε δεξί άκρο, τον Φουστέρστο αριστερό και μοναδικό προωθημένο τον Μήτρογλου που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη ο Πανθρακικός θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για την ρεβάνς στην Κομοτηνή.


Ο Δερμιτζάκης θα επιλέξει κάτω από τα δοκάρια τον Κουτσόπουλο, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Σέρφα, Σαρακατσάνο, Ντιόγκο (αριστερά), Σκλιοπίδη (δεξιά). Σε ρόλο ανασταλτικών μέσων θα ξεκινήσουν οι Λαδάκης, Καστελάν και πιο μπροστά οι Λουσέρο, Μουνάφο, Μπαϊκαρά με τον Παπαδόπουλο σε ρόλο σέντερ φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα