Κύπελλο:ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 20.00-ΟΤΕ Sport3.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα καλό σερί νικών στο πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Δώνη να έχει κάνει το απαραίτητο φρεσκάρισμα στην ομάδα του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόνο ο Σεκού Ολίσε δεν υπολογίζεται, καθώς είναι τραυματίας. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ
συμπεριλήφθηκαν οι: Ιτάντζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Στον Αστέρα Τρίπολης, η συμμετοχή σε έναν τελικό είναι ιστορικός στόχος, καθώς είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται σε ημιτελικό και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Σάκη Τσιώλη, καθώς ο Περόνε παραμένει τραυματίας, ενώ επιστρέφουν έξι βασικοί παίκτες που απουσίασαν στο παιχνίδι με τον Άρη. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής και Λέντσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα