Παράταση για τις αιτήσεις

Παράταση έως αύριο το μεσημέρι στις 2 για την υποβολή αιτήσεων για τον ενδιάμεσο φορέα της δημόσιας τηλεόρασης. Έως και σήμερα υποβλήθηκαν περισσότερες από 6 χιλιάδες αιτήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 600 από αυτές έχουν συμπληρωθεί με λάθος τρόπο και θα πρέπει να επεξεργαστούν εκ νέου.Η διαδικασία της αξιολόγησης των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά και θα επεξεργαστεί από την Ομάδα του Ειδικού Διαχειριστή.

Εν τω μεταξύ, σε ψήφισμά του 29ου Εκτάκτου Συνεδρίου της ΠΟΣΠΕΡΤ, τονίζεται «Δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε

κυβερνητική τηλεπειρατεία και θα την αντιμετωπίσουμε με όλα τα αγωνιστικά μέσα, με βάση το σύνταγμα και τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και όλων των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι η πραγματική περιουσία της δημόσιας τηλεόρασης».

Η Ομοσπονδία στο ψήφισμά της κάνει λόγο για «δημιουργία με κάθε τρόπο ενός παράνομου τηλεοπτικού "μορφώματος"» και χαρακτηρίζει την έκδοση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τον μεταβατικό φορέα «πρόχειρη» και «φωτογραφική με τερατώδη νομικά προβλήματα, δίχως την παραμικρή σχέση με τη πραγματικότητα, που παραβιάζει σύνταγμα και νόμους ακόμη και την πολιτική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την πρόσληψη 2.000 εργαζομένων της ΕΡΤ και κυρίως την απόφαση του ΣτΕ που θέλει Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα που, έστω και διάδοχος, όπως τον θεσμοθέτησαν, θα πρέπει να έχει την πλήρη δραστηριότητα της ΕΡΤ».

Και με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα