Μάχη «αιωνίων» για Παπαπέτρου

Ο Γιάννης Παπαπέτρου έχει εξελιχθεί το τελευταίο 24ωρο σε Μήλον της Έριδος για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που μάχονται για να τον αποκτήσουν.

Ο Ολυμπιακός του έχει καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση συνεργασίας και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 19χρονο φόργουορντ, ενώ ο Παναθηναϊκός μπήκε γερά στο παιχνίδι
της απόκτησής του τις τελευταίες μέρες.

Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με την πλευρά του παίκτη και διεμήνυσαν πως εκτιμούν ιδιαίτερα τις δυνατότητές του και πιστεύουν πως έχει πολύ μεγάλη μπασκετική προοπτική, αλλά επίσημη χρηματική πρόταση δεν του κατέθεσαν.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, καθώς ο διεθνής παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε τηλεφωνικά μαζί του και του εξήγησε την προοπτική και την εξέλιξη που θα έχει αν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά και το πλάνο του για τον ίδιο.

Ο 19χρονος φόργουορντ βρίσκεται σε διακοπές από τη Δευτέρα και σύντομα αναμένεται να αποφασίσει αναφορικά με το μέλλον του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό έχουν αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με πριν, ωστόσο η επιστροφή του στο κολέγιο του Τέξας εξακολουθεί να έχει προβάδισμα ως επιλογή.
Keywords
Τυχαία Θέματα