Μαγευτική παράσταση με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Μια μαγική βραδιά για τη Νατάσσα Μποφίλιου και τους 7.000 φίλους που την αγκάλιασαν στην  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

«ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» τραγούδησε η Νατάσσα Μποφίλιου στην  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και μάγεψε το πολυπληθές κοινό που την αγκάλιασε και πλημμύρισε από νωρίς το Γκάζι, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Η πληθωρική παρουσία της ερμηνεύτριας επί σκηνής συγκέντρωσε τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα της. Μουσικά πιο ώριμη και πιο εξωστρεφής από ποτέ έκλεισε ένα μεγάλο κύκλο καλοκαιρινών συναυλιών, γεμίζοντας
την Τεχνόπολη με θαυμαστές και πολλούς φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο.       

Μια παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου, σε  ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη και καλλιτεχνική επιμέλεια  του  Γεράσιμου Ευαγγελάτου, προσέλκυσε  7.000 θεατές που  γέμισαν ασφυκτικά το χώρο σε μία θριαμβευτική sold out συναυλία. Με παλιά αλλά και αγαπημένα τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο της δίσκο, αγκάλιασε το κοινό, χαρίζοντας του  μαγικές εικόνες και τον αθηναϊκό ουρανό με δεκάδες βεγγαλικά.  
 
Με τη συναυλία αυτή στην Τεχνόπολη η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της παίρνουν φόρα για το χειμώνα που έρχεται και για τα καινούργια καλλιτεχνικά τους σχέδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα