Μακ Κολ: Το άγχος στους απλήρωτους!

Ιδιαίτερα συγκρατημένος ήταν ο προπονητής της Μάδεργουελ Στιούαρτ Μακ Κολ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ είπε πως το άγχος δεν το έχει η ομάδα του.

«H πίεση βαραίνει αυτούς, ο καθένας αναμένει να περάσουν στην επόμενη φάση και δικαίως συμβαίνει αυτό. Όμως νομίζω πως υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Αν ακούσετε κάποιες ιστορίες που βγαίνουν για το σύλλογο τους, ακούγεται πραγματικά σαν να βρίσκονται σε απελπισία. Θα ήταν φανταστικό από οικονομικής πλευράς, αν τα καταφέρναμε» είπε

αρχικά ο Σκοτσέζος τεχνικός.

Για δηλώσεις του Μπουμσόνγκ, τόνισε: «Δεν ξέρω, αν είναι αλήθεια, αλλά είδα τον κύριο Μπουμσόνγκ σε δηλώσεις του να λέει πως έχουν πολλούς μήνες να πληρωθούν».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα υποστήριξε: «Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς, αφού παίζουμε απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά την προσπάθεια μας για την πρόκριση θα την κάνουμε. Για να έχουμε ελπίδες στην Αθήνα θα πρέπει στην έδρα μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν θα παρατάξω την ομάδα μόνο με αμυντικούς προσανατολισμούς, αφού θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στην επίθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα