Μαρινάκης: «Θέλω Αλαφούζο για 100 χρόνια»

Επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε απόψε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του προέδρου τοης ΠΑΕ με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού:

Απολογισμός για το πρώτο μισό

του πρωταθλήματος:

«Θέλω πρώτα από όλα να τονίσω ότι είναι καλό για όλους μας να ελαττώσουμε την γκρίνια την γκρίνια. Είμαστε αυστηροί με την ομάδα μας και πάντα θέλουμε το καλύτερο όλοι μας. Από την άλλη πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη με διαφορά, τελείωσε τον πρώτο γύρο αήττητη, συνεχίζει στο Κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη και πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ».

Και ο Μαρινάκης συνέχισε: «Κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν τα πάντα και να μας πουν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα για πλάκα! Καθόλου έτσι δεν είναι! Μάχες θα δώσουμε! Είδατε τι έγινε όπου κι αν παίζαμε έπεφταν κορμιά.

Ολοι έχουν κάνει τα καλύτερα παιχνίδια τους απέναντί μας και δεν είναι τυχαίο ότι οι αντίπαλοι τελειώνουν τα παιχνίδια με θλάσεις από την υπερπροσπάθεια. Παρ' όλα αυτά εμείς προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα στην Ελλάδα και μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχουμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, γκολ, άρα και καλύτερο θέαμα».

Επίσης συμπλήρωσε: «Το ότι είμαστε αήττητοι μέχρι τώρα είναι μεγάλο επίτευγμα και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν αμφιβάλλει ότι έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε τα ίδια γκολ με πέρσι και καλύτερη άμυνα»

Για το 2-2 με τον Παναθηναϊκό: «Μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, στενοχωρηθήκαμε, αλλά δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα ισοπεδώσει όλα. Εγώ θέλω να μείνει 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος αφού δεν βάζει λεφτά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν βάζει ούτε ευρώ στην ομάδα»,»

Για το ρόστερ και τους νέους παίκτες: «Η μέχρι τώρα πορεία μας και η πορεία στο Champions League αποδεικνύει το πόσο δίκιο είχαμε το καλοκαίρι, όταν λέγαμε ότι έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα