Με ανεβασμένο ηθικό

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ξαναρίχνονται στις 11πμ στη μάχη του Ολυμπιακού Τουρνουά, μετά τη νίκη τους, τη Δευτέρα, με 2-1 σετ από τις Ρωσσίδες Βάσικα και Βοζάκοβα.

Αντίπαλές τους αυτή τη φορά ένα από τα μεγάλα φαβορί για μετάλλιο, οι Κινέζες Ζινγκ και Ξιούε.

Η Βίκυ Αρβανίτη μίλησε στην εκπομπή «Καθημερινή Ιστοριογραφία» με την Δώρα Σαρρή για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση που θα βοηθήσει τις δύο Ελληνίδες αθλήτριες να κάνουν
ένα ακόμη βήμα για την επόμενη φάση.

«Η νίκη μας επί των Ρωσίδων, μας βοήθησε πάρα πολύ και μας δίνει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Βέβαια επειδή όλες οι ομάδες στον όμιλό μας έχουν κάνει από μία νίκη όλα είναι ανοιχτά. Μπορείς να βγεις από πρώτος μέχρι και τελευταίος. Στόχος μας είναι η νίκη στον σημερινό αγώνα. θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα οι Κινέζες είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι εάν παίξουμε καλά μπορούμε να τις κοντράρουμε στα ίσια. Το δυνατό σημείο των Κινέζων είναι σίγουρα το πολύ καλό μπλοκ και το σερβίς οπότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για αυτό και σίγουρα για να μπορέσουμε εμείς να αποσπάσουμε κάποιες μπάλες από τις Κινέζες θα πρέπει να πιέσουμε επίσης με το σερβίς. Να είναι όπλο μας και σε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη στην Δέσποινα Μπαρδάκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα