Με αντιπροσωπεία στη Σύνοδο

Ο Πρωθυπουργός είναι σε διαρκείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες καθώς τη χώρα μας στην σύνοδο Κορυφής θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία με επικεφαλή τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τους Γιώργο Ζαννιά, Κωστή Χατζηδάκη και Χρήστο Σταικούρα.

Οι θεράποντες ιατροί του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν του επιτρέπουν την μετάβαση στις Βρυξέλλες και μετά το εξιτήριο που θα πάρει το απόγευμα της Δευτέρας από το Αττικό Νοσοκομείο, ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να παραμείνει κατ οίκον για μία εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, εντείνονται οι διεργασίες στην Ευρώπη ενόψει της Συνόδου Κορυφής Πέμπτη και Παρασκευή στις Βρυξέλλες. Ο Γάλλος πρόεδρος συναντάται αύριο με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι και την Τετάρτη με την Άνγκελα Μέρκελ. Ο Φρ.Ολάντ προωθεί σχέδιο το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης με αξιοποίηση κονδυλίων έως και 130 δισ.ευρώ έως το τέλος του '12.
 

 Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 28 και 29 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός, καθώς οι θεράποντες ιατροί τού συνέστησαν ακινησία μετά την οφθαλμολογική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Προηγούμενη είδηση εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα