Με καλό καιρό η έξοδος

Σύμμαχος θα είναι ο καιρός για όσους ταξιδέψουν το τριήμερο καθώς έως και την Τρίτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ της χώρας.

Σύμμαχο θα έχουν τον καλό καιρό οι εκδρομείς του τριημέρου, καθώς έως και την Τρίτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι εξασθενούν και ο υδράργυρος τα μεσημέρια θα φθάνει τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΜΥ
Αντώνη Λάλο, ο οποίος μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την Καλλιόπη Ασλανίδου.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ της χώρας, τόσο από την Αθήνα προς την Περιφέρεια, όσο και από άλλες πόλεις, που διαθέτουν πανεπιστημιακές σχολές, λόγω της μετακίνησης των φοιτητών. Ο υπεύθυνος του σταθμού των ΚΤΕΛ στην Λιοσίων Δημήτρης Κολυνδρίνης δήλωσε επίσης στην Καλλιόπη Ασλανίδου ότι έχουν δρομολογηθεί αρκετά έκτακτα δρομολόγια και οι επιβάτες δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Αντιθέτως, συγκρατημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου επιβατών ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών Γιάννη Θεολογίτη ο οποίος μιλώντας στην Καλλιόπη Ασλανίδου απέδωσε το γεγονός στα ακριβά εισιτήρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα