Με μισή ομάδα στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός είναι μισός στο Αγρίνιο, αλλά επιθυμεί τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στις 17:15, για να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2012.Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα τον τιμωρημένο Σεμπαστιάν Λέτο, αλλά και τους τραυματίες Κουίνσι Οβούσου και Γκέργκελι

Ρούντολφ.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρατάξει τους πράσινους με... κανονικό φορ δηλαδή τον Τοτσέ, ο οποίος έχει προβάδισμα από τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ο Στέφανος Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό τους Καντέ και Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Στη μεσαία γραμμή, ο Σιμάο θα είναι ο «κόφτης» με τον Κατσουράνη λίγο πιο μπροστά του, ο Ζέκα δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Καραγκούνης (έχει προβάδισμα έναντι του Κλέιτον) πίσω από τον Ισπανό επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός σε ένα κατάμεστο γήπεδο θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μπάμπης Τεννές έχει προβλήματα αφού δεν υπολογίζει τον Θεοδωρίδη και ο Χαριστέας είναι αμφίβολος. Η αποστολή του συλλόγου του Αγρινίου είναι η εξής: Τσενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα