Με το βλέμμα στην κάλπη

Σε προεκλογικούς ρυθμούς οι πολιτικοί αρχηγοί, που πάντως δεν προβλέπεται προς το παρόν να καθίσουν στο τραπέζι του debate, λόγω διαφωνιών για τη διαδικασία.

Έκκληση για συμμετοχή των πολιτών στις επικείμενες εκλογές απηύθυνε από την Τρίπολη όπου περιοδεύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,
τονίζοντας ότι «δεν νοείται εφησυχασμός, παραίτηση και αποχή».

Στις Σέρρες περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Στο θέμα αποχώρησής του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς επανήλθε ο Γιώργος Συμπιλίδης, υποστηρίζοντας ότι δεν τον έδιωξε ο πρόεδρος του κόμματος, αλλά τον «έφαγε» το πολιτικό κατεστημένο της Αθήνας.

Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική συνέντευξη τύπου της γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος νωρίτερα επέμεινε στην αναζήτηση στήριξης από δυνάμεις εκτός της Αριστεράς, σε περίπτωση εντολής σχηματισμού κυβέρνησης, μετά το χθεσινό άνοιγμά του προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων πριοδεύει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Περιοδεία σε Πάτρα, Πύργο, Καλαμάτα και Σπάρτη πραγματοποιεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ η πρόεδρος της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει στις 8 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο της Πεύκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα