Μίτσελ: «Αγώνας δόξας, θέλουμε τη νίκη»

Σύνθημα νίκης στην αυριανή πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Παρί έδωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει συμβουλές στους παίκτες του για το ματς με τους Γάλλους.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Για την Παρί που έχει λίγα νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό,

που είναι νέα ομάδα: «Έχει αλλάξει έναν παίκτη, αλλά έχει αλλάξει και προπονητή κι αυτό είναι σημαντικό.

Σίγουρα ο Μπλαν θα είναι το ίδιο καλός όπως και ο Αντσελότι, όμως θα πρέπει να προσαρμοστεί με τους παίκτες. Σ'΄αυτό είμαστε ισοπαλία.

Το να αλλάζεις πολλούς παίκτες μέσα σε μια χρονιά είναι σημαντική εξέλιξη, όμως εξίσου σημαντική είναι και μια αλλαγή προπονητή».

Ποια είναι η εικόνα της πλούσιας Παρί στην Ελλάδα της κρίσης: «Είναι μια πάρα πολύ ωραία εικόνα όταν την βλέπουμε σε High Definition.

Εμείς ξέρουμε πολύ καλά την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι μια γνωστή και καλή ομάδα. Είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες του κόσμου, γεμάτη αστέρια και το ποδόσφαιρό της είναι αναγνωρισμένο διεθνώς. Έχουμε άποψη για την ομάδα, όμως αυτό δεν φτάνει. Στο ποδόσφαιρο αυτοί που διατάζουν είναι οι ποδοσφαιριστές».

Για το εάν σκοπεύει ο Μίτσελ να αλλάξει τακτική και ποδοσφαιρική λογική και το κατά πόσον ο Μπονγκ θα είναι στην διάθεσή του ο Μίτσελ λέει πως «δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Δεν το γνωρίζουμε αυτό. Είμαστε σχεδιασμένοι για αυτόν τον τύπο παιχνιδιού. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Όσο πιο επιθετικοί και δυνατοί μπορούμε θα είμαστε.

Δεν θα το αλλάξουμε. Κάποιες φορές αυτό μας δίνει και καλά αποτελέσματα. Μακάρι αυτό να γίνει και αύριο. Θα προσπαθήσουμε ο Σίλβα να κυνηγάει τον Μήτρογλου και όχι αντίθετα».

Ποιές είναι όμως οι συμβουλές του Μίτσελ για τους παίκτες του με την εμπειρία που έχει: «Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές. Έχουν αρκετή εμπειρία για να διαχειριστούν έναν τέτοιο αγώνα.

Θα είναι ένα πολύ σπουδαίο ματς. Θα έχουμε γεμάτο γήπεδο. Θα έχουμε σχεδόν 35.000 κόσμο. Είναι ένα ματς δόξας που όλοι θέλουν να το διαχειριστούν.

Αυτό το κίνητρο που υπάρχει για αύριο, αυτή η ανυπομονησία μας, ελπίζουμε να μας οδηγήσει σε κάτι θετικό. Είναι πολύ μικρή η εμπειρία μου ως τεχνικός για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με την αγωνία και την ανυπομονησία που έχουν οι παίκτες μου πιστεύω πως θα κερδίσουν.

Με όλο τον σεβασμό προς την Παρί έχω μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

Που πιστεύει ότι θα κριθεί το αυριανό ματς και τι έχει ο Ολυμπιακός που δεν έχει η Παρί για να πάρει τη νίκη: «Εμείς παίζουμε στην έδρα μας.

Έχουμε μεγάλη θέληση, προσδοκία και φιλοδοξία για το αυριανό ματς. Το περιμένουμε πως και πως. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Δεν ξέρουμε εάν είναι αρκετό αλλά είναι σημαντικό το ότι έχουμε το κίνητρο. Επίσης έχουμε την πρόκληση να δούμε εάν απέναντι στην Παρί μπορέσουμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό με την Ελλάδα. Εάν λοιπόν εγώ ήμουν μέλος της Παρί και ήξερα πως το γνωρίζουμε καλά δεν θα ήμουν ήσυχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα