«Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».

Την «ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή» των ψηφοφόρων, προκειμένου να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμά του «προς όφελος του λαού και του τόπου», ζήτησε από την Καβάλα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δώστε μας ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή. Μεγάλη πρωτιά στην κάλπη» είπε, επαναλαμβάνοντας ότι το πραγματικό δίλημμα

των εκλογών είναι «Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Αλ.Τσίπρας υποστήριξε ότι στις εκλογές της Κυριακής οι πολίτες θα επιλέξουν μεταξύ «του μνημονίου της δραχμής ή του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη», μεταξύ «του χτες της λιτότητας ή του αύριο της ανάπτυξης», μεταξύ «της φτώχειας και της υποτέλειας ή της αξιοπρέπειας, της σταθερότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

 Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «φεύγει το σάπιο και φαύλο πολιτικό κατεστημένο της δικομματικής μεταπολίτευσης. Φεύγουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αφού λεηλάτησαν τη χώρα, αφού χρεοκόπησαν τους Έλληνες, την παρέδωσαν όμηρο στους δανειστές της».

Παράλληλα, εμφανίστηκε υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας με ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ, λέγοντας πως οι πολίτες θα επιλέξουν μεταξύ «της μετεκλογικής συγκυβέρνησης του Μνημονίου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ή της μετεκλογικής κυβέρνησης της Αριστεράς, με κορμό τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».

 Με πληροφορίες, in, ta nea

Keywords
Τυχαία Θέματα