Μοιρασία για Πλατανία και Αστέρα

Τηνδεύτερη ισοπαλία τους στις ισάριθμεςπρώτες αγωνιστικές σημείωσαν Πλατανιάςκαι Αστέρας Τρίπολης, που έμειναν στο1-1. Αποτέλεσμα που όπως εξελίχθηκε τοπαιχνίδι μάλλον αφήνει ικανοποιημένουςτους Αρκάδες, που έπαιξαν σχεδόν σε όλητη διάρκειά του με παίκτη λιγότερο.

Το ματς ξεκίνησε για τουςφιλοξενούμενους με τους χειρότερουςτων... οιωνών. Στο 2' ο Λισγάρας ανέτρεψετον Γιακουμάκη και καταλογίστηκεπέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Ναζλίδης.Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 8' ο στόπερτων Αρκάδων ανέτρεψε τον Μπέλιτς έξωαπό τη περιοχή

και αποβλήθηκε με δεύτερηκίτρινη κάρτα.

Στην ανάπαυλα ο Σάκης Τσιώληςέκανε δύο αλλαγές και στο 47' ο Αστέραςισοφάρισε με τον Μπαράλες, ο οποίοςβρήκε δίχτυα με κεφαλιά ύστερα απόσέντρα του Ναβάρο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γεωργαλλίδης,Θέρα (82' Πόποβιτς), Φερνάντες, Ιντζίδης,Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70' Τόρες),Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης(52' Αγκιλέρα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ,Τσαμπούρης, Γκοιάν, Λισγάρας, Πιπίνης,Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Κάφα (46'Ζησόπουλος), Καράσκο (46' Ναβάρο), Μπαράλες(90'+1' Μπακασέτας).



Keywords
Τυχαία Θέματα