Μώραλης:«Ατυχής η κίνηση Αλαφούζου»

 O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση τόνισε πως το καλοκαίρι δεν υπήρχε σκέψη για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και το... τιτίβισμα του Γιάννη Αλφούζου ως ατυχή κίνηση.
Στην συνδρομητική τηλεόραση της NOVA φιλοξενήθηκε το

βράδυ της Τρίτης (25/9) ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης ο οποίος αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αλλά και για τα tweets του Γιάννη Αλαφούζου.
Για όσα έγιναν το καλοκαίρι με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και την αναδιάρθρωση είπε: "Καταφέραμε να ξεκινήσουμε στην ώρα μας και οι 16 ομάδες είναι επιτυχία. Το αυτονόητο είναι επιτυχία πλέον. Τα τελευταία δύο χρόνια εν μέσω κρίσης το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει. Δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες στην ώρα τους.

Για αυτό θεωρείται επιτυχία. Δεν  είναι πολλές οι πιθανότητες για να τελειώσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες.  Σε κανέναν από τους 16 δεν είχε περάσει από το μυαλό να αυξήσουμε τις ομάδες στις 18. Δεν υπήρχε σαν σκέψη. Είχαμε σκεφτεί σε 1-2 χρόνια να γίνει μείωση των ομάδων".
Για τον Γιάννη Αλαφούζο και τα tweets του: "Η Λίγκα δεν μπορεί να κάνει κάτι για το θέμα αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος πειθαρχικός κανονισμός. Υπάρχουν τα όργανα που μπορούν να καλέσουν τον οποιονδήποτε. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελείς δεν είναι της Super League. Μία τέτοια ενέργεια, η οποία εάν παρανοηθεί από τους φιλάθλους φτάνει στα όρια της επικίνδυνης σκέψης. Ήταν ατυχής η κίνησή του. Στο μέλλον πρέπει να δημιουργήσουμε εσωτερικούς κανονισμούς για τέτοιες κινήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα