Να είναι...Λονδρέζος στο ραντεβού

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ 21:45 ΝΕΤ, στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι της σειράς και με νίκη παίρνει το εισιτήριο για το Final-4.

Ο Ολυμπιακός αφού κλώτσησε τις δύο ευκαιρίες πρόκρισης στην Κωνσταντινούπολη και έδωσε την ευκαιρία στην Ανατολού να ισοφαρίσει σε

2-2, απόψε το παιχνίδι είναι «ζωής ή θανάτου».

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα οφείλει να αποδείξει ότι το πάθημα της Πόλης., έγινε μάθημα. Το θετικό είναι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν προβλήματα αφού και ο Κάιλ Χάινς είναι ετοιμοπόλεμος.Δεδομένα πλέον αναμένεται στην 12άδα να είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης ενώ ο τεχνικός των Πειραιωτών θα αποφασίσει αν θα δώσει μία θέση σε Πέρκινς ή Γκετσεβίτσιους.

Στην αντίπερα όχθη, η Εφές έχοντας ισοφαρίσει μία σειρά που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, έχει πολύ καλύτερη ψυχολογία αφού γνωρίζει ότι πλέον έχει μία ακόμα ευκαιρία. Σημαντική απουσία βέβαια για τους Τούρκους είναι ο Σάσα Βούγιασιτς που δεν θα δώσει το «παρών», στερώντας από την ομάδα του μία πολύτιμη μονάδα ειδικά στο περιφερειακό της παιχνίδι.

Το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι θέλουν να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη- πρόκριση, στο ραντεβού του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα