Νέες φουρτούνες για την ΑΕΚ

Τα προβλήματα δεν αφήνουν την ΑΕΚ να ηρεμήσει και εκεί που πάνε να ανασάνουν βλέπουν να εμφανίζονται νέα εμπόδια.

Συγκεκριμένα, εκεί που οι «κιτρινόμαυροι» ήλπιζαν πως με τα 600.000 ευρώ που έχουν στα ταμεία τους θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν κάποιες οφειλές και να ανασάνουν προσωρινά μέσω των διακανονισμών που έχουν συμφωνήσει, είδαν τα δεδομένα να ανατρέπονται.

Από τη μία ο Αργυρίου δεν λέει να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει
και αξιώνει το σύνολο του συμβολαίου του, ήτοι 500.000 ευρώ, διαφωνώντας με τον τρόπο αποπληρωμής που του προτείνει η ΑΕΚ (του οφείλονται 240.000 ευρώ, με την ΠΑΕ να του προτείνει να λάβει 120.000 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 10 ισόποσες δόσεις με την πληρωμή να ξεκινά τον Σεπτέμβρη).

Και σαν να μην έφτανε αυτό οι «κιτρινόμαυροι» άκουσαν τον δικηγόρο του Γεωργέα να αξιώνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που συμφώνησε η ομάδα με τον ίδιο τον παίκτη. Συγκεκριμένα, στην επαφή που είχε η διοίκηση, είχαν συμφωνήσει να πάρει 50.000 ευρώ ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα οφειλόμενα σε αυτόν χρήματα σε 10 ισόποσες δόσεις, με τον πολύπειρο μπακ να συμφωνεί.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του -που προφανώς δεν λειτουργεί αυτοβούλως- σε νέα επαφή που είχε με την πλευρά της ΑΕΚ ζήτησε τα διπλάσια λεφτά στην προκαταβολή, δηλαδή 100.000 ευρώ. Ποσό που η Ενωση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διαθέσει, καθώς έχει καταστρώσει τα πλάνα και τους υπολογισμούς της βάσει των 600.000 ευρώ που διαθέτει στα ταμεία της και μέσω των οποίων θα προσπαθήσει να πληρώσει τους παίκτες που έχει έρθει σε διακανονισμό.

Σημειώνεται πάντως πως οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή, έχοντας τη βεβαιότητα πως ο Γεωργέας δεν πρόκειται να καταφύγει σε προσφυγή.

Στο πλαίσιο των επαφών που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να προχωρήσουν σε διακανονισμούς για τα οφειλόμενα θα συναντηθούν πιθανότατα σήμερα και με τον δικηγόρο του Νίκου Κωστένογλου. Μάλιστα, ευελπιστούν να μην υπάρξει και με τον «Κωστέ» εμπλοκή, καθώς εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο που συνεργάζεται και ο Νίκος Γεωργέας.

Με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ βρίσκεται και ο Παναγιώτης Λαγός που εξασφάλισε χθες άδεια για να υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις, έχοντας βρει προφανώς τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Πλέον αυτό που περιμένουν στην Ενωση είναι αν θα αποδεχθεί τον διακανονισμό που του πρότειναν για την εξόφληση των περίπου 400.000 ευρώ που του οφείλονται, με τον παίκτη να δείχνει σε πρώτη φάση θετική διάθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα