Νεκροί από πυρα'υλους στο Β. Ουαζιριστάν

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο βορειοδυτικό Πακιστάν, στη ζώνη των φυλών, από πυραύλους που εκτόξευσαν αμερικανικά μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη, όπως έγινε γνωστό από Πακιστανούς αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας.

Τα αεροσκάφη εκτόξευσαν τέσσερις πυραύλους εναντίον ενός οχήματος στο χωριό Σναχούρα που απέχει 10 χιλιόμετρα από τη Μιρανσάχ, τη μεγαλύτερη πόλη του Βόρειου Ουαζιριστάν. Η περιοχή αυτή θεωρείται ως προπύργιο των Ταλιμπάν και των ανταρτών που συνδέονται με την Αλ Κάιντα.

"Λάβαμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες σύμφωνα με

τις οποίες τρεις αντάρτες σκοτώθηκαν. Τα στοιχεία τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά", δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος από την πόλη Πεσαβάρ.

Άλλος αξιωματούχος, από τη Μιρανσάχ, είπε ότι το κτίριο δίπλα στο οποίο βρισκόταν το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές. "Ένας πύραυλος το χτύπησε και έπιασε φωτιά", πρόσθεσε.

Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί ανέφεραν ότι ο απολογισμός της επίθεσης αυτής μπορεί να είναι μεγαλύτερος. "Πιστεύουμε ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να φτάσει τους έξι. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που κάνουν λόγο για δύο τραυματίες", δήλωσε ένας αξιωματούχος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα