Νέο sex symbol

Μία νέα στάρλετ, η Άμπερ Χερντ, ξεπροβάλει αυτές τις ημέρες στον κινηματογράφο, πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Τζόνι Ντεπ στο «Μεθυσμένο Ημερολόγιο».

Μερικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για την Άμπερ:

* Γεννήθηκε στο Όστιν του Τέξας, στις 22 Απριλίου του 1986.

* Η πρώτη της τηλεοπτική επιτυχία ήταν το Hidden Palms, ένα teen-drama που κράτησε πολύ λίγο το 2007, αλλά πρόλαβε να την αναδείξει.

* Το ανεξάρτητο φιλμ που έκανε γνωστή στα κινηματογραφικά πλέον ήταν το All The Boys Love Mandy Lane.

* Οι πιο γνωστές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει είναι οι Never Back Down (2008), Pineapple Express (2008) και Zombieland (2009).

* Στο Drive Angry εμφανίστηκε δίπλα στον Nicolas Cage.

* «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνω τη ζωή μου, να κάνω αυτό που αγαπώ, να δουλεύω project με project, πόλη με πόλη, σε ταινίες που τις πιστεύεω».

* Τα πάει καλά και με τα όπλα και με τα αυτοκίνητα. Έχει ένα Magnum 357 και μία Ford Mustang του 1968.

* Και σιγά μην οδηγούσε τέτοιο αυτοκίνητο και την άφηναν από το Top Gear. Εμφανίστηκε στο διάσημο τηλεοπτικό show τον περασμένο Φεβρουάριο.

* Όσο για τα όπλα πάντως, μάλλον επηρεάστηκε από τον πατέρα της. Που τα πολλά όπλα που είχε, τρόμαζαν όσους ήθελαν να βγουν μαζί της ραντεβού στην εφηβεία!

* Έχει απολαύσει τις συζητήσεις της με τους Demi Moore και Ashton Kutcher.

* Στα χόμπι της περιλαμβάνονται ορειβασία, καταδύσεις και γκολφ.

* Όσοι άντρες «φούντωσαν» βλέποντάς την, καλό θα ήταν να ηρεμήσουν αφού στην αρχή της χρονιάς εξέφρασε τις ιδιαίτερες σεξουαλικές της προτιμήσεις. Το έτερον ήμισύ της λέγεται Tasya van Ree...

Πηγή: Digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα