Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ (2-1)

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με τέρματα των Αθανασιάδη και Κατσικά, ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 2-1 της Ραπίντ Βιέννης. Προηγήθηκε με τον Αλάρ η αυστριακή ομάδα. Ανοιχτή πάντως η πρόκριση για την ρεβάνςΤελικά ο ΠΑΟΚ απλά δεν θέλει να χάνει ειδικά στην Ευρώπη. Ο «δικέφαλος του βορρά» βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο πρώτο μέρος. Ωστόσο όπως και με την Μπνέι Γιεχούντα πέτυχε την ανατροπή. Αυτή την φορά μάλιστα ήταν πολύ πιο δύσκολο το έργο
του, μιας και οι Αυστριακοί δεν μπορεί να συγκριθούν με τους Ισραηλινούς. Οι Θεσσαλονικείς στην επανάληψη έδειξαν αυτό που θέλει ο Δώνης. Διάθεση, ταχύτητα, γρήγορες αντιδράσεις , σωστή ανάπτυξη και κυρίως ψυχή. Η ψυχή ήταν αυτή που τους έκανε να κάνουν το 2-1, παίζοντας με δέκα παίκτες και να πάνε στην Αυστρία για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (68' Λόρενς), Ρομπέρ (46' Φωτάκης), Γιάννου (46' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.
Ραπίντ (Πέτερ Σέτελ): Κένιγκσχοφερ, Σονλάιτνερ, Χάικινεν, Χόφμαν (77' Κούλοβιτς), Κάτζερ, Ιλντίζ, Γκροζούρεκ (65' Σράμελ), Μπουργκστάλερ, Αλαρ (82' Μπόιντ), Γκέρσον, Σίμπελσμπεργκερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα