Ο… μπαλαρίνος και ο Γερμανός ταξιτζής

Οι Ουκρανοί... δηλητηριάσθηκαν ομαδικώς, σύμφωνα με επίσημη καταγγελία του ίδιου του Όλεγκ Μπλαχίν.
Οι Τσέχοι για οικονομία πήγαν στο Euro με το τρένο. Έτσι για να ξεσκάσουν. Πάλι καλά που δεν γίνεται το τουρνουά στην... Πορτογαλία όπως το 2004. Διότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να κολυμπήσουν και όλας!
Και οι Ιταλοί με τη σειρά τους είπαν να... ξεσκάσουν με ωραία βόλτα. Κάπου να χαλαρώσουν οι άνθρωποι. Στο Άουσβιτς!!! Ποιος ασχολείται όμως με όλους αυτούς; Πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σήμερα.
Και η Ελλάδα

κάνει τη σέντρα απέναντι στους Πολωνούς. Τους διοργανωτές που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ποδοσφαιρικά, και που μεταξύ μας μια βόλτα στον... ψυχίατρο δεν θα τους "χάλαγε" και όλας. Όχι το πρόβλημα δεν είναι μονάχα το άγχος του οικοδεσπότη. Πιστέψτε μας. Μιλάμε με στοιχεία! Με παραδείγματα. Διευθύνσεις και ονόματα. Στη Σερβία λένε μια παροιμία. Πως "μια μάνα είχε δύο γίους. Έναν έξυπνο και έναν... τερματοφύλακα". Τι ακριβώς εννοούν το υποψιαζόμαστε αλλά ρίξτε και εσείς μια... ματιά στα "γάντια" των Πολωνών..
Ο πορτιέρο τους λέγεται Βόιστσεχ Σέζνι. Ανήκει στην Άρσεναλ και είναι απο τις... φίρμες της ομάδας.
Δικαιολογημένα. Ειλικρινά όμως πως κατάφερε να ξεκινήσει τον αθλητισμό απο την Άρση Βαρών, να μεταπηδήσει στο... κλασικό μπαλέτο διότι πρόλαβε να σπάσει και τα δύο του χέρια (μάλλον... κάθισε κάτω από τη μπάρα), να συνεχίσει... κλασικός κάνοντας ακόντιο και τελικά να είναι στα 22 του χρόνια ένας απο τους καλύτερους νέους τερματοφύλακες της Ευρώπης μόνο εκείνος μπορεί να το γνωρίζει. 

Ο συμπαίκτης του Καμίλ Γκορίσκι πάλι αν δεν έπαιζε ποδόσφαιρο θα ήθελε να είναι σε εκείνες τις... εκπομπές της τηλεόρασης που κάτι τύποι με μαύρα γυαλιά, μαύρα μεσάνυχτα παίζουν... πόκερ. Κολλημένος με τον... τζόγο είναι ο ποδοσφαιριστής της Σίβασπορ. Σε τέτοιο βαθμό που κυκλοφορεί για εκείνον η παρακάτω ιστορία. Όταν αγωνίζονταν στην Μπιαλιστόκ, πρότεινε στη διοίκηση να μην τον πληρώσει με κανονικά χρήματα, αλλά με κέρματα για το καζίνο! Ο Γκορίτσκι είναι επιθετικός και στα 24 του χρόνια μετρά 13 διεθνείς συμμετοχές. Η... μέτρηση δεν είναι σε μάρκες.

Μέχρι τα τέλη Φλεβάρη αναντικατάστατος στην εθνική ΠΟλωνίας ήταν και ο Σλάβομιρ Πέστσκο.
Ο 27άχρονος αριστερός χαφ όμως θα δει το Euro απο τις... κερκίδες. Αποκλείστηκε απο την αποστολή λόγο πειθαρχικού παραπτώματος. Όχι κάτι σοβαρό... Παρεξήγηση. Τον συνέλαβαν στη Κολωνία να είναι πίτα στο μεθύσι. Και συμπτωματικά να έχει κάνει τόπι στο ξύλο έναν οδηγό ταξί! Φυσικά ξέσπασε σάλος απο τον αποκλεισμό του Πέστσκο για αυτόν τον... συνηθισμένο λόγο. Ο επιθετικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μάλιστα που είναι καλός φίλος με τον Πέστσκο, είχε βγει δημόσια και είχε πάρει το μέρος του. Δίνοντας ταυτόχρονα και ένα καλό μάθημα για το ποιοι πραγματικά είναι οι ταξιτζήδες στην Γερμανία.

«Ο Σλάβομιρ τα πηγαίνει πολύ καλά με την ομάδα του και θα έπρεπε να είναι μαζί μας», είχε πει ο επιθετικός της Ντόρτμουντ. Προσθέτοντας πως «Ξέρω τους οδηγούς ταξί στη Γερμανία. Σίγουρα θα

Keywords
Τυχαία Θέματα