Ο Χ. Πρωτόπαπας στον ΑΘΗΝΑ984

Ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, στέλεχος του ΠαΣοΚ και μέλος της επιτροπής για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, μίλησε στις 27/2 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για tweet του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, «Ήρθε χρονικά η στιγμή να ρυθμίσουμε νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις Στρ. Σχολές. Επιβάλλεται να είναι Έλληνες το γένος»:

«Απαντήσαμε
-και καλά κάναμε βέβαια- αρκετά έντονα. Επισημάναμε μάλιστα στον αρχηγό του ΓΕΣ ότι δεν μπορούν να γράφονται στο twitter του τέτοια σχόλια».

Δημοσιογράφος: Καταγγείλατε ως θεσμικά απαράδεκτη την παρέμβαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ...

Χ. Πρωτόπαπας: «Εννοείται. Και εκείνο που ήθελα να τονίσω είναι ότι αυτό απηχεί τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας ως κόμματος. Ήταν λογικό ότι θα αντιδράσουμε και είναι λογικό ότι το γεγονός της συμμετοχή μας στην κυβέρνηση - και θέλουμε ειλικρινά να βοηθήσουμε στην ανόρθωση της χώρας- δεν σημαίνει ούτε ότι ταυτιστήκαμε ούτε ότι ιδεολογικά είμαστε μαζί. Και το χθεσινό το αποδεικνύει...».

* Για απουσία πρώην πρωθυπουργών και άλλων στελεχών από το συνέδριο του ΠαΣοΚ:

«Κακώς είναι απόντες. Έχουν υπηρετήσει το ΠαΣοΚ και έχουν προσφέρει. Νομίζω ότι το ΠαΣοΚ οφείλει να τους τιμά και από εκεί και πέρα και οι ίδιοι οφείλουν να είναι κοντά στο ΠαΣοΚ σε μια δύσκολη ώρα του. Διότι περνάμε δύσκολα αυτή τη στιγμή. Δεν είμαστε στα πάνω μας. Και στα κάτω σου είναι που χρειάζεσαι τη βοήθεια από όλους εκείνους που αποτέλεσαν το έμβλημα σου παλαιότερα. Κακώς λείπουν. Από την άλλη πλευρά να τονίσω ότι μας δίνει δύναμη η συμμετοχή των 110.000 πολιτών οι οποίοι την Κυριακή μας στήριξαν με την ενεργή συμμετοχή τους, στις διαδικασίες».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα