Ο Δ. Λιντζέρης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης, μίλησε στις 6/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», και τον Άρη Τόλιο.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Εδώ που φτάσαμε, χρειάζεται ο κ. Γιώργος Παπανδρέου να πάρει την πρωτοβουλία και να καταρτίσει ένα πρόγραμμα εθνικής σωτηρίας και να υλοποιηθεί από μια
κυβέρνηση εθνικής διάστασης... Εάν πραγματικά δεν γίνει κάτι πάρα πολύ μεγάλο -και αυτό μόνο ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου μπορεί να το κάνει-, δεν θα έχει αποτελεσματικότητα αυτό...».

Και πρόσθεσε: «Κανένας δεν είναι διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε ξεπουλήματα. Είναι άλλο πράγμα "αξιοποιώ", είναι άλλο πράγμα "πουλάω" -επειδή το έχω ανάγκη να πουλήσω, αλλά με όρους συγκεκριμένους- και άλλο πράγμα "ξεπουλάω". Γιατί, στο τέλος, και θα ξεπουλήσουμε και θα είμαστε στην ίδια κατάσταση».

Σε άλλο σημείο είπε: «Οι βουλευτές έχουν απόλυτη αίσθηση και ευθύνης και γνώσης και δεν θέλουν οδηγίες και παρεμβάσεις από οποιονδήποτε, προκειμένου να ασκήσουν το καθήκον και την ευθύνη τους. Θεωρώ, λοιπόν, ότι σίγουρα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα υπερισχύσει το χρέος τους προς την πατρίδα και προς το λαό...
Θέλω να δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και από εκεί και πέρα, να μην αποκλείετε κάποιες ατομικές στάσεις, πλέον, συνείδησης».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα