Ο Δ. Παπαδημούλης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο  βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στις 12/4 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Για τα δημοσκοπικά ευρήματα, μεταξύ άλλων είπε:

«Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι αυτή η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης με συνεργασία των ευρύτερων δυνάμεων της Αριστεράς, πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα, όχι μόνο δεν κάηκε, αλλά κερδίζει διαρκώς έδαφος μέσα στην κοινωνία. 26% προκρίνουν αυτή τη λύση, έναντι μόλις 10% που θέλουν κυβέρνηση ΠαΣοΚ
- Νέας Δημοκρατίας. Αυτές είναι οι δύο δημοφιλέστερες, γιατί υπάρχει ποικιλία. Αυτό τι σημαίνει; Ότι, αν υπάρχει κάπου μια αναντιστοιχία, είναι η αναντιστοιχία ανάμεσα σε ένα ενωτικό και ανοδικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία, που λέει επιτέλους συνεργασία -και σε κυβερνητικό επίπεδο- των δυνάμεων της ευρύτερης Αριστεράς γύρω από ένα κοινό πρόγραμμα, η αναντιστοιχία αυτής της ανοδικής δυναμικής με την άρνηση των ηγεσιών της Δημοκρατικής Αριστεράς, του ΚΚΕ, αλλά και των Οικολόγων Πρασίνων έστω και να κουβεντιάσουν αυτή την προοπτική. Εμείς θα επιμείνουμε. Όλες αυτές οι θεωρίες ότι "κάηκε, δεν γίνεται", δεν μας πτοούν, γιατί βλέπουμε αυτό το ρεύμα, την απαίτηση, τη δίψα, να ανταποκριθούμε σε μια ιστορική πρόκληση και σε μια ιστορική ευκαιρία καθημερινά στην κοινωνία να αυξάνεται. Και αναρωτιέμαι γιατί δεν την ακούν η Αλέκα και ο Φώτης».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα