Ο Ευ. Αντώναρος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Αντώναρος, μίλησε στις 8/3 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Για τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, μεταξύ άλλων είπε:
«Ο Κώστας Καραμανλής εκδηλώνει συνέχεια τη στάση του με την παρουσία του στη Βουλή, τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει και τον υπεύθυνο τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την πολιτική του παρουσία».

Δημοσιογράφος: Αν συνεχιστεί αυτή η σιωπή, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτό από το εκλογικό σώμα...

Ευ.
Αντώναρος: «Νομίζω ότι οι Έλληνες πολίτες το καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά. Γυρνάω συνέχεια στην περιφέρεια της Αθήνας και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες να εκτιμούν την υπεύθυνη στάση του Κώστα Καραμανλή. Όπως ξέρουν να εκτιμούν πάρα πολύ το ότι ο Κώστας Καραμανλής, τον Οκτώβριο του 2009, τους είπε την αλήθεια. Μια αλήθεια που δεν έγινε πιστευτή από πολλούς Έλληνες πολίτες, γιατί επέλεξαν αρκετοί να πιστέψουν το "λεφτά υπάρχουν". Τώρα όμως αντιλαμβάνονται ότι εμείς τους είχαμε πει την αλήθεια, όταν τους λέγαμε ότι θα επακολουθήσουν δύο δύσκολα χρόνια, με δυσάρεστες αλλά αναγκαίες αποφάσεις».

Δημοσιογράφος: Δεν μου απαντήσατε αν θα υπάρξει το επόμενο διάστημα... και σε προεκλογική περίοδο...

Ευ. Αντώναρος: «Δεν το βλέπω. Δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί ο Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να αλλάξει αυτή τη στιγμή την στάση του. Τη στιγμή που το κόμμα στο οποίο ανήκει, το κόμμα στο οποίο υπήρξε αρχηγός για 13 συναπτά χρόνια, το κόμμα που τον έχρισε δύο φορές -με την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών-, πρωθυπουργό, την στιγμή που αυτό το κόμμα βρίσκεται μπροστά και είμαι βεβαίος ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα