Ο Γ. Καρατζαφέρης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στις 13/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο. Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για μνημόνιο:

«Όταν ήρθε το πρώτο μνημόνιο, είπα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, αν δεν υπάρξει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας - κυβέρνηση συνευθύνης. Τώρα λοιπόν, που τα γινάτια και οι επάρσεις τους (σ.σ.
των άλλων πολιτικών αρχηγών) έφεραν την Ελλάδα εδώ που την έφεραν, εκλιπαρούν να γίνει αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δύο χρόνια».

* Για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις όσον αφορά στον ΛΑ.Ο.Σ:

«Σήμερα στο διαδίκτυο όλες οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν στο 3,3%... Εμείς έχουμε μια έτοιμη πελατεία. Οι δυσαρεστημένοι της Χρυσής Αυγής, οι απελπισμένοι από τον κ. Καμμένο και την πολιτική επιπολαιότητα να κατονομάσει ως πλαστογράφο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους ανθρώπους της κας Μπακογιάννη, οι οποίοι δεν θέλουν να την ακολουθήσουν. Όλοι αυτοί είναι μια εκλογική πελατεία, στην οποία απευθυνόμαστε και δηλώνουμε παρόντες».

* Για τις συνεργασίες στην Κεντροδεξιά:

«Την Κυριακή το βράδυ, θα είμαστε όλοι παρόντες. Θα ακούσουμε τι θέλει ο ελληνικός λαός, αν θα υποκύψει σε εκβιαστικά διλήμματα, από την έλλειψη επιχειρημάτων και θα τοποθετηθούμε. Αλλά πιστεύω ότι ο λαός αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει επαρκής επιχειρηματολογία και για αυτόν το λόγο κάποιοι καταφεύγουν σε ακραίες εκβιαστικές λύσεις και προτάσεις».

* Για την παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει μια μακρά πολιτική εμπειρία και αυτό το οποίο λέει, νομίζω ότι το ζυγίζει. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν θέλει πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά. Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο παιδιά υπό τον κ. Σαμαρά».
«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα