Ο ισπανικός τύπος για το «clasico»

Ο ισπανικός Τύπος αποθεώνει Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για την «γεμάτη» αναμέτρηση στο Καμπ Νου και κάνει λόγο για ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!

Οι δύο μεγάλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου προσέφεραν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου και τα σχόλια του Τύπου είναι διθυραμβικά. Έμφαση στο +8 που διατηρήθηκε από τους Καταλανούς.

«Η Μαδρίτη και η Μπάρτσα άδειασαν σε μία νύχτα ΑΞΕΧΑΣΤΗ! Η μάχη για τη χρυσή μπάλα επίσης συνεχίζεται. Δύο γκολ του Μέσι και δύο του Ρονάλντο. Μουρίνιο: Ο Κριστιάνο και ο Μέσι είναι

από άλλο πλανήτη. Πρέπει να απαγορευτεί να μιλάμε για το ποιος είναι καλύτερος στον κόσμο», γράφει η AS.

«Από άλλο πλανήτη», αναφέρει η επίσης μαδριλένικη Marca και προσθέτει «Ο Μέσι και ο CR7 έδειξαν με τα δύο γκολ τους για ποιο λόγο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Παθιασμένο clasico με καλό ποδόσφαιρο, ρυθμό και ένταση στο μάξιμουμ, ευκαιρίες και αμφισβητούμενες φάσεις. Η Μαδρίτη ήταν ισοπεδωτική το πρώτο μισάωρο. Η Μπάρτσα έσωσε τη λεπτή κατάσταση χωρίς τρεις από τους βασικούς της αμυντικούς».

Η καταλανική Sport αναφέρει: «Ματσάρα! και έχει στο κέντρο το Μέσι και το +8, την διαφορά που διατηρήθηκε από τους Μερέςνγκες. «Η Μπαρτσελόνα διατήρησε το σημαντικό της πλεονέκτημα επί της Μαδρίτης στο Πρωτάθλημα μετά από επτά παιχνίδια».

Η El Mundo Deportivo γράφει: «Α8. Η Μπάρτσα πήρε μια ισοπαλία με γεύση νίκης και άξιζε να κέρδισε σε ένα δεύτερο ημίχρονο που είχε χρώμα μπρλαουγκράνα. Ο Μέσι πέτυχε τα δύο γκολ και έφτασε τα 8 στο Πρωτάθλημα και τα 17 στα clasico, όντας για μια ακόμα φορά αποφασιστικός».

Πηγή:Gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα