Ο Μεϊμαράκης δίνει τα πόθεν έσχες του

Όλα τα πόθεν έσχες του από το 1989 έως σήμερα θα δώσει εκ νέου στη δημοσιότητα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ παράλληλα προτίθεται να εξουσιοδοτήσει κάθε ελεγκτική και δικαστική αρχή, να ανοιχθούν και να ελεγχθούν όλοι οι λογαριασμοί του σε όλο τον κόσμο.
Για τις πρωτοβουλίες του αυτές, ο κ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε νωρίτερα, τόσο τη διάσκεψη των Προέδρων, όσο και τους δημοσιογράφους, δηλώνοντας και πάλι πως θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

«Είναι

βαρύ να μου λένε ότι τα πήρα. Ο κύριος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την πολιτική και ίσως ποινική ευθύνη των όσων καταγγέλλει, και του ζητώ να δείξει την ίδια ευθιξία με μένα και να δεχτεί το άνοιγμα και των δικών του λογαριασμών, αλλά και να δώσει στη δημοσιότητα και τα δικά του πόθεν έσχες» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ερωτηθείς για το αν είχε λάβει γνώση της επιστολής Ζωγραφάκη που εστάλη και στον τότε Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο στις 12 Απριλίου του 2011, απάντησε ότι εάν είχε λάβει γνώση της, δεν θα δεχόταν να γίνει Πρόεδρος της Βουλής. Πάντως από το περιβάλλον του Φίλιππου Πετσάλνικου σημειώνεται ότι η επιστολή Ζωγραφάκη πρωτοκολλήθηκε και διαβιβάστηκε στις θυρίδες των κομμάτων.

Ερωτηθείς για το έντονο φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχε νωρίτερα με τον Προκόπη Παυλόπουλο, με αφορμή πρωινή συνέντευξη του δεύτερου στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL, ο κ. Μεϊμαράκης το διέψευσε λέγοντας μάλιστα χαριτολογώντας: «Με τον Προκόπη είμαστε φίλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα