Ο Νίκος Σοφιανός στον Αθήνα 9.84

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το στημένο παιχνίδι του δικομματισμού με την κυβέρνηση. Και στήριξε βλαχοδήμαρχους εντός εισαγωγικών όπως είπε ο κ. Τσίπρας, κατεβαίνοντας σε πολλές περιπτώσεις με κοινό υποψήφιο με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ», δήλωσε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ και επικεφαλής της δημοτικής
παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση", μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη.

Ο κ. Σοφιανός ξεκαθάρισε ότι «δεν αφορούν το ΚΚΕ οι πολιτικοί σχεδιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναφερόμενος στη συζήτηση για αλλαγή στην εκλογική διαδικασία, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, τόνισε ότι «μετατοπίζουν με αυτό τον τρόπο τη συζήτηση από το κρίσιμο ζητούμενο που είναι πως δεν θα συνεχιστεί η πολιτική της βαρβαρότητας».

Τέλος, για την πώληση του 902 τόνισε ότι η διαδικασία έγινε με απόλυτη διαφάνεια. Το ΚΚΕ στερήθηκε ένα μέσο εκλαΐκευσης της πολιτικής του με την πώληση του 902 που έγινε προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα και να πάρουν οι εργαζόμενοι την αποζημίωσή τους, αφού δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να συνεχιστεί η λειτουργία του, τόνισε ο κ. Σοφιανός.
Keywords
Τυχαία Θέματα