Ο Σάντος έδειξε 11αδα

Ανεβάζει ρυθμούς, μέρα με τη μέρα η Εθνική ομάδα ενόψει του εναρκτήριου παιχνιδιού των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στη Λετονία, την Παρασκευή (07/09) το βράδυ (21:30) στη Ρίγα. Εκτός για μία ακόμα ημέρα ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος θα δοκιμάσει να μπει σήμερα στο πρόγραμμα προπόνησης των διεθνών.

Η αναμέτρηση με τους Λετονούς πλησιάζει και ως εκ τούτου οι διεθνείς μας ανεβάζουν καθημερινά... στροφές, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρχικά ζέσταμα, ακολούθως σπριντάκια και το καθιερωμένο πλέον «κορόιδο»,
πριν κλείσει με οικογενειακό διπλό.
Σε αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός φανέρωσε τα πλάνα του για το ματς με τους Λετονούς, δείχνοντας να επιμένει στο 4-4-2 που προσπαθεί να καθιερώσει στο «γαλανόλευκο» συγκρότημα.

Την υπεράσπιση της εστίας ανέλαβε ο Καρνέζης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Παπασταθόπουλος - Κ. Παπαδόπουλος, έχοντας αριστερά τους τον Σπυρόπουλο και δεξιά τον Τοροσίδη. Ρόλους αμυντικών χαφ επωμίστηκαν οι Τζιόλης-Κατσουράνης, θέση στις πτέρυγες πήραν οι Μανιάτης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά), ενώ στη γραμμή κρούσης τελος βρέθηκαν οι Μήτρογλου, Γκέκας.
Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Σαμαράς έμεινε για μία ακόμα ημέρα στα «πιτς» καθώς το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε να τον προφυλάξει παρά τη θέλησή του να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο επιθετικός της Σέλτικ πάντως αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά στο πρόγραμμα των συμπαικτών σήμερα, ημέρα για την οποία έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα