Ο Στ. Μάνος στον ΑΘΗΝΑ984


Ο εκ των επικεφαλής του συνασπισμού Δράση - Δημιουργία Ξανά, Στέφανος Μάνος, μίλησε στις 15/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Εμείς, που αισιοδοξούμε ότι θα είμαστε στην Βουλή, έχουμε δεσμευτεί ότι
θέλουμε οπωσδήποτε να υπάρξει κυβέρνηση. Δεν διανοούμαστε να πάμε ξανά σε εκλογές. Αυτό που θα κάνουμε είναι να στηρίξουμε -μπορεί να ανεχθούμε απλώς- το να υπάρξει κυβέρνηση. Διότι πρέπει να την έχουμε, δεν βάζουμε λοιπόν ατέλειωτους όρους και προϋποθέσεις. Διότι οι πολλοί όροι και προϋποθέσεις δεν οδηγούν σε κυβέρνηση, οδηγούν σε μια νέα...».

Δημοσιογράφος: Θα σας έλεγα στον αντίποδα πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους. Κάποια κόμματα πρέπει να προσεγγίσουν κάπως, σε ένα πλαίσιο, δεν γίνεται έτσι...

Στ. Μάνος: «Όταν έρθει η ώρα, θα προσεγγίσουμε. Αν πρόκειται να μετάσχουμε σε κυβέρνηση θα υπάρξουν όροι. Αλλά μπορούμε απλά να στηρίξουμε μια κυβέρνηση, να την ανεχθούμε και αυτό δεν θέλει τόσους όρους. Διότι, το ερώτημα που μπορεί να τεθεί είναι -υποθετικά προηγείται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μολονότι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο-, "θα στηρίξετε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α μολονότι διαφωνείτε σε όλα;"
Και αν το δίλημμα είναι να στηρίξουμε, να ανεχθούμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που διαφωνούμε σε όλα ή να οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές, θα προτιμήσουμε να στηρίξουμε».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα