Ο Τύπος σήμερα

Οι προσδοκίες από το Eurogroup της Δευτέρας, αλλά και η ανησυχία της Αθήνας για το πότε τελικά θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του σαββατιάτικου Τύπου.

Αναλυτικά:

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "ΑΠΘ-Δραματικό αξιέξοδο-Σκουπίδια, κόντρες, καταλήψεις"
"Σε δραματικό αδιέξοδο βρίσκεται το πανεπιστημιακό ίδρυμα", σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθώς η πανεπιστημιούπολη έχει μετατραπεί σε χωματερή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

ΤΥΠΟΣ:"Διαβεβαίωση του υπουργού Αντ.Μανιτάκη για χιλιάδες υπαλλήλους: Δεν απολύεσθε αλλά μετακινείσθε".
Το ρεπορτάζ αναφέρεται αναλυτικά σε όσους αφορά το "πρόγραμμα μετακίνησης" του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: "Απάτη αλά Γερμανικά"
"Πάει πίσω η δόση που έλεγαν ότι θα εκταμιευθεί αμέσως", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει ότι "το Βερολίνο κορυφώνει τους εκβιασμούς για να θέσει την Ελλάδα υπό τον πλήρη έλεγχό του".

ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: "Η τελική λίστα με τις απολύσεις στο Δημόσιο"
"Στην έξοδο 27.000 υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2013", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει ότι είναι "έτοιμη η λίστα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους υπαλλήλους που θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν το δημόσιο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κύκλωμα στο ΙΚΑ για γρήγορες συντάξεις"
"Το μνημόνιο δεν κατάφερε να περικόψει τη διαφθορά", διαπιστώνει η εφημερίδα και αναφέρεται σε κύκλωμα που απαιτεί "μίζα έως και 3 μηνιάτικα για παράκαμψη της σειράς προτεραιότητας και άμεση απονομή σύνταξης".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: "Κίνδυνος για πυρηνικό ολοκαύτωμα"
Η εφημερίδα γράφει ότι "βρισκόμαστε μιαν ανάσα από απίστευτη παγκόσμια σύρραξη που θα οδηγήσει μοιραία σε καταστροφή του πλανήτη, επιβεβαιώνοντας (;) τις προφητείες των Μάγια".

ΕΣΤΙΑ: "Η θεωρία του εκβιασμού"
Η εφημερίδα γράφει ότι "οδηγεί μαθηματικώς σε εθνική καταστροφή" η συλλογιστική των "αντιμνημονιακών" δυνάμεων.

Η ΑΥΓΗ: "Στον αέρα δόση- Σαμαράς".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "κάτω από τον πήχη της δόσης των 31,5 δισ. κινδυνεύει να μείνει η κυβέρνηση, καθώς οι δανειστές και ιδιαίτερα οι Γερμανοί αυξάνουν διαρκώς τις προϋποθέσεις εκταμίευσης".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Πλασματικά-πως θα τα υπολογίσετε για να βγείτε τώρα στη σύνταξη".
Η εφημερίδα αναφέρεται στους τρόπους που υπάρχουν για την άμεση αναγνώριση (πλασματικών χρόνων) ώστε να προλάβει κάποιος την αύξηση των ορίων ηλικίας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: "Παίρνουμε τη δόση ή τινάζουμε το ευρώ στον αέρα"
Η εφημερίδα αναφέρεται σε "τελεσίγραφο Σαμαρά στους δανειστές" και "στα παιχνίδια των Βρυξελλών", που "προκαλούν αρρυθμία στην κυβέρνηση".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Κούρεμα με δανεικά"
"Ποιό κόλπο σχεδιάζουν στις Βρυξέλλες για την επαναγορά του χρέους", γράφει η εφημερίδα και εξηγεί ότι παρασκηνιακά οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξετάζουν το κούρεμα του ελληνικού χρέους με δανεικά.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Δύσκολα βήματα μέχρι τη δόση"
"Παραμένουν χαμηλές οι προσδοκίες από
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τύπος,typos