Ο Τύπος της Πέμπτης

Η συγχώνευση ή το κλείσιμο δημόσιων φορέων και η αξιολόγηση των εργαζομένων σ' αυτούς μέσω ΑΣΕΠ, οι διαπραγματεύσεις για το αφορολόγητο, η μεταβίβαση του 10% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, τα σενάρια για νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας από ΕΕ και ΔΝΤ, η υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας στην τρίτη κατηγορία από τον οίκο Moody's και το μήνυμα των «αγανακτισμένων
πολιτών» από τις πλατείες της χώρας κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Πέμπτη.

   
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εξοδος εξπρές για 250.000 από τα «βαρέα και ανθυγιεινά»!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "έξοδο με «συνοπτικές διαδικασίες» από τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα φέρνει για 250.000 εργαζόμενους το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής η οποία ήδη, έχει καταλήξει στην αξιολόγηση για το 1/3 των ειδικοτήτων".

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στην κορυφή χωρίς αντίπαλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER με τον Ν. Χατζηνικολάου".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η επαναφορά αποδείχτηκε σαρωτική, γεγονός που επιβεβαίωσε παταγωδώς την κραταιά αξιοπιστία, την τόλμη και τη μαχητικότητα του ενημερωτικού τομέα, το έργο και το καθημερινό τελικό αποτέλεσμα του οποίου -υπό το ακλόνητο δημοσιογραφικό δόγμα του σεβασμού στην είδηση- επαναβραβεύεται διθυραμβικά από το κοινό".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πήγε ο λαγός να... πιει νερό".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με καλοσκηνοθετημένη ταινία έμοιαζαν όσα έκανε χθες στη Βουλη ο («λαγός» του κ. Παπανδρέου) Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, χωρίς να καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνα είναι τα παιχνίδια που παίζει, μοίρασε -εν αγνοία τους- ρόλο κομπάρσου σε ανώτατους πολιτειακούς άρχοντες, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Βουλής, και έπαιξε το σενάριο της απόσυρσης του ΛΑΟΣ από τη Βουλή".

  
ΕΘΝΟΣ: "Μαχαίρι στο αφορολόγητο για όλους ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σκληρά μέτρα φέρνει η διαπραγμάτευση με την τρόικα. Το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών πέφτει στα 6.000 ευρώ και στα 8.000 ευρώ των μισθωτών. Από το μαχαίρι εξαιρούνται οι συνταξιούχοι".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γέροντας Νεκτάριος: Πως με έσωσε από τον καρκίνο ο Αγιος Νεκτάριος".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε πείσμα των άπιστων Θωμάδων της εποχής μας, των αποστεωμένων από πίστη, καρδιά και ψυχή ορθολογιστών και «επιστημόνων» του μάταιου και του εφήμερου, θαύματα γίνονται".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ανοιξε την πόρτα για πρόωρες εκλογές ο Καρατζαφέρης".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "προς αναπληρωματικές εκλογές σε συγκεκριμένες περιφέρειες τουλάχιστον ή και σε γενικές κοινοβουλευτικές εκλογές θα οδηγηθεί η χώρα εάν κάνει πράξη την απειλή του".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Σχέδιο 14 σημείων για την Ελλάδα".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "δεύτερο πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα χρονικής διάρκειας ενός ή δύο χρόνων, ύψους 30 δισ. για κάθε χρονιά (2012-2013), βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση μεταξύ Ε.Ε. και ΔΝΤ".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Καπέλο» φόρου 55% σε 400.000
Keywords
Τυχαία Θέματα