Ο Τύπος της Πέμπτης

Ποια θέματα κυριαρχούν: η ταρίφα πέφτει και κλειδώνει η ρύθμιση για τα αυθαίρετα, μέρες Αργεντινής για τα ελληνικά ομόλογα, εκτόξευση των spreads, κυβέρνηση σκορποχώρι που είναι σαν ακυβέρνητο πλοίο, φοροεισαγγελέας και σαρωτικοί έλεγχοι, κρίσιμο δεκαήμερο αποφάσεων, ανοιχτές και το απόγευμα οι δημόσιες υπηρεσίες.
 
    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
"Αλλα 12 δισ. ευρώ ζητά η ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ!!!".
 

    Η εφημερίδα γράφει ότι "σε θέσεις μάχης εν όψει της περαιτέρω μετοχοποίησης της ΔΕΗ και της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκονται κυβέρνηση και ΓΕΝΟΠ. Σύμφωνα με την ΓΕΝΟΠ, τα ασφαλιστικά δικαιώματα αποτιμούν σε 12 δισ. ευρώ, την ώρα που η αξία της ΔΕΗ στο Χ.Α. είναι μόλις 5,7 δισ. ευρώ!".

     ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ζούμε μέρες Αργεντινής".

     Η εφημερίδα τονίζει ότι "η χώρα περνάει μέρες Αργεντινής στις ομολογιακές αγορές, και η προεξοφλημένη αναδιάρθρωση δεν θα αποτελέσει παρά το όχημα της αναγκαστικής πτώχευσης".

      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Νοκ άουτ στη λωρίδα της... γάζας. Οι γιατροί εκθέτουν τον Λοβέρδο για τις ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία".

     Η εφημερίδα γράφει ότι "μπορεί ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος να ισχυρίζεται ότι «υλικά υπάρχουν» στα νοσοκομεία της χώρας, όμως τα φαινόμενα απατούν και τελικά η πραγματικότητα θα τον διαψεύσει, όπως διέψευσε και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό με το διαβόητο: «Λεφτά υπάρχουν»!".

      ΕΘΝΟΣ: "Οι παγίδες της Εφορίας για τις αποδείξεις".

     Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οριστική μορφή πήραν οι ρυθμίσεις για τις φορολογικές δηλώσεις. Παγίδες κρύβονται στις αποδείξεις απ΄όπου εξαρτάται το αφορολόγητο όριο. Οι Εφορίες θα προχωρήσουν σε εκτεταμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους".

     ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Εβραιομασονική υπέρ-στοά ετοιμάζει «εισβολή» του Ισραήλ στο Αιγαίο".

     Σύμφωνα με την εφημερίδα "σαν να μην μας έφθαναν οι Τούρκοι, ιδού και οι Ιουδαίοι, τώρα, στο μοίρασμα του Αιγαίου. Μασόνοι όλου του κόσμου από την Αμερική και την Ευρώπη δίνουν μάχη για συμμετοχή και του Ισραήλ στο «τραπέζι» του Ελληνικού Αρχιπελάγους. Επί τούτου, ειδικότερα, ενδιαφέρεται και εργάζεται τα μέγιστα η ονομαζόμενη «Στοά των Στοών»!".
   

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Χλευάζουν τη Ν.Δ. οι πασοκοι για την κριτική Σαμαρά στην απογραφή".

     Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τον πόλεμο Σαμαρά στον Καραμανλή και στο έργο του στην οικονομία εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τρίβει τα χέρια του για την απόφαση της ηγεσίας της Ν.Δ. να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να βγάλει την κυβέρνηση από το περιθώριο".
   

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Πέφτει η ταρίφα για τα αυθαίρετα".

     Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η τακτοποίηση των περίπου 1,2 εκατομμυρίου αυθαιρέτων είναι ειλημμένη κυβερνητική απόφαση, καθώς «αυτό που προέχει είναι να πέσει χρήμα στα δημόσια ταμεία»".
   

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Γκρέμισε το αυθαίρετο του Παπ
Keywords
Τυχαία Θέματα