Ο Τύπος της Τετάρτης

Oι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους κοινωνικούς εταίρους με αντικείμενο συζήτησης μισθούς, εργασιακές σχέσεις και ασφαλιστικό, τα κυκλώματα διαφθοράς στο Δημόσιο και οι πιέσεις σε κυβέρνηση και πιστωτές για γρήγορο τερματισμό των διαβουλεύσεων σχετικά με το «κούρεμα» του χρέους είναι τα θέματα που κυριαρχούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Θερίζει η ελονοσία!...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε ωρολογιακή βόμβα για τη δημόσια υγεία εξελίσσεται η παραμονή στη χώρα μας ενός απροσδιόριστου αριθμού λαθρομεταναστών, πολλοί από τους οποίους είναι φορείς μεταδοτικών ασθενειών.

ΑΥΡΙΑΝΗ:
"Δεν δήλωσε ο Γεωργάκης την πισίνα που έχει στη βίλα του".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως επαληθεύεται από την επεξεργασία των στοιχείων της τελευταίας και όλων των προηγούμενων δηλώσεων «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή, δεν δήλωσε την πισίνα που έχει κτίσει στον κήπο της βίλας του στη Νέα Ερυθραία".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Θα σας κάψω! Ο Καπελέρης «δίνει» τον Βενιζέλο και τον Οικονόμου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στη σέντρα έβγαλε ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών Γιάννης Καπελέρης τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Παντελή Οικονόμου, με αφορμή την αναστολή προστίμων για λαθρεμπόριο καυσίμων".

ΕΘΝΟΣ: "Πάρτυ μίζας στις εφορίες και στα τελωνεία".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "απίστευτες αποκαλύψεις για τη δράση των κυκλωμάτων που θησαύριζαν σε βάρος του δημοσίου. Στις εφορίες κάποιοι υπάλληλοι «άνοιξαν σαμπάνιες», όταν το υπουργείο Οικονομικών εξήγγειλε ρυθμίσεις για περαίωση, ενώ τελωνειακοί εδώ και έναν χρόνο έχουν βραχυκυκλώσει την εγκατάσταση μηχανισμού ελέγχου στα βενζινάδικα για την αποτροπή λαθρεμπορίου καυσίμων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τα εβραϊκά προέρχονται απευθείας από τα... ελληνικά!!!".

Η εφημερίδα γράφει "πώς τα ελληνικά του Ομήρου έγιναν εβραϊκά της Βίβλου... Το εβραϊκό αλφάβητο είναι... αντεστραμμένο ελληνικό! Γιατί εξαφάνισαν από προσώπου Γης το βιβλίο του Γιαχούντα;".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Προθεσμία 11 ημερών για να κοπούν μισθοί - συντάξεις".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στόχος η μείωση του βασικού μισθού στον ιδιωτικό τομέα, στην κατάψυξη η προϋπηρεσία, στην γκιλοτίνα τα επιδόματα. Δεδομένες θεωρούνται από τον Υπ. Εργασίας οι νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις".

ΕΣΤΙΑ: "Να τολμήση ο κ. Παπαδήμος".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αυτό που περιμένουν οι πολίτες από τον κ. Παπαδήμο είναι να τολμήση. Να τολμήση να πράξη αυτά που δεν ετόλμησαν να κάνουν επί τόσα χρόνια οι πολιτικοί, διότι έτρεμαν το πολιτικό κόστος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο του ανετέθη ο ρόλος του Πρωθυπουργού".

Η ΑΥΓΗ: "Τους διαψεύδει και η Κομισιόν".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ουρά της κινδυνολογίας περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αν δεν πειθαρχήσει στο Μνημόνιο αποτελούν οι χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και άλλων υπουργών με τις οποίες επιδιώκεται η τρομοκράτηση των πολιτών και η κάμψ
Keywords
Τυχαία Θέματα