Ο Τύπος της Τετάρτης

Ποια θέματα κυριαρχούν: στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ τον Οκτώβριο θα δρομολογηθούν οι λύσεις για την Ελλαδα και την Ισπανία, πλήρη ρήξη φαρμακοποιών και γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ,σε θέση μάχης βρίσκονται οι πανεπιστημιακοί, οι δικαστικοί, και οι ένστολοι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αρση μονιμότητας για όσους προσλήφθηκαν εκτός ΑΣΕΠ! ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "την άρση της μονιμότητας

όσων δημοσίων υπαλλήλων έχουν προσληφθεί τα τελευταία χρόνια εκτός διαδικασιών του ΑΣΕΠ εξετάζουν στην κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός των 150.000 απολύσεων στον κρατικό μηχανισμό που απαιτεί η τρόικα".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πνίγει την οικονομία το δημόσιο χρέος".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σημαντική επιδείνωση έχει υποστεί η δυναμική του δημοσίου χρέους στην Ελλάδα από το 2007, ενώ από την έναρξη του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της χώρας, ακόμα και μετά το PSI, η δυναμική του δημοσίου χρέους παραμένει σε μη βιώσιμη τροχιά ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ετσι διέλυσαν όλα τα Ταμεία".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "η κυβέρνηση Παπαδήμου τσάκισε κυριολεκτικά τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Το έκανε ψυχρά και με αδιαφορία για τις επιπτώσεις στους ασφαλισμένους. Από 18,7 δισ.ευρώ ονομαστική αξία ομολόγων, πριν από το PSI, έφτασαν στις 31 Ιουλίου να αποτιμώνται στην αγορά μόλις 4,7 δισ.ευρώ ".

ΕΘΝΟΣ: "Η παράταση στην ατζέντα Ολάντ-Σόιμπλε".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "θετικά αντιμετωπίζουν την προοπτική επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος σταθερότητας ο Φρ.Ολάντ και ο Β.Σόιμπλε. Θέτους ως προϋπόθεση την επιβεβαίωση από την τρόικα ότι υλοποιείται το σχέδιο μεταρρυθμίσεων ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οι Σιωνιστές υπερτραπεζίτες και η Παγκόσμια Κυριαρχία".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ασύδοτοι ανεξέλεγκτοι, παντοδύναμοι, έχοντας στην κατοχή τους το κεντρικό τραπεζικό σύστημα ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας οι διεθνείς υπερτραπεζίτες του θηριώδους κεφαλαίου προκαλούν, έντεχνα, ραδιούργα και δόλια, συνεχείς διογκώσεις του εξωτερικού και εσωτερικού χρέους των διάφορων χωρών".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Το σχέδιο για ενιαίο φόρο στα ακίνητα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "αντικαθίστανται στο χαράτσι της ΔΕΗ και ο ΦΑΠ από νέο φόρο ύψους 3 δισ.ευρώ που θα επιβληθεί και σε εκτός σχεδίου ακίνητα, οικόπεδα και αγροτεμάχια. Επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα το σύστημα των αντικειμενικών αξιών. Εξαιρούνται οι αγρότες και οι μικροϊδιοκτήτες".

ΕΣΤΙΑ: "Ολη η αλήθεια για τα εργασιακά".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε η τρόικα στο Υπουργείο Εργασίας, ήλθε να ταράξη πάλι τα νερά. Με το μήνυμα αυτό η τρόικα ζητεί να επανεξετασθή το εργασιακό καθεστώς που ισχύει στη χώρα μας ".

Η ΑΥΓΗ: "Μεθοδεύουν κατάργηση του κατώτατου μισθού".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "οι δανειστές πρώτη φορά με τόση ωριμότητα απαιτούν να θεσπιστεί "μόνιμος μηχανισμός διαμόρφωσης των αποδοχών των εργαζομένων", που όπως εξηγούν σημαίνει ουσιαστικά κατάργηση του κατώτατου μισθού και όλων των σχετικών συλλογικών συμβάσεων".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αυθ

Keywords
Τυχαία Θέματα