Ο Τύπος της Τρίτης

Η καθοριστικής σημασίας αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρωζώνης των Ευρωπαίων ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής, οι επιπτώσεις σε συντάξεις και ασφαλιστικά ταμεία από το κούρεμα και ο Βενιζέλος ζητεί ευρεία πλειοψηφία στη βουλή για τη νέα
συμφωνία, είναι τα θέματα που κυριαρχούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Απλός θεατής η κυβέρνηση στα παζάρια των δανειστών μας!".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "όλα τα σενάρια ανοιχτά για το μέλλον μας. Με ατεκμηρίωτες φλυαρίες ο πρωθυπουργός δεν πείθει τους Έλληνες. Κανένα ελληνικό σχέδιο λέει η ΝΔ ".

   
 ΑΥΡΙΑΝΗ: "Από το αυτί και στο Γουδή ".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι " Όσοι βουλευτές, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, υποκύψουν είτε σε ένα ακόμα καθεστωτικό εκβιασμό του Μαξίμου είτε στο δίλημμα της απώλειας του βουλευτικού θώκου- και ψηφίσουν την εθνοκτόνο συμφωνία που καταστρώνεται από το διευθυντήριο της Ευρωζώνης, την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και το ΔΝΤ για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, να ετοιμάζουν την φυγή τους από τη χώρα εάν θέλουν να γλιτώσουν καταστάσεις που θα παραπέμπουν σε νέο Γουδή ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Χάος αν δεν.... ".

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι "στο τραπέζι εκλογές 27 Νοεμβρίου ή 4 Δεκεμβρίου με "παιχνίδι" για τους 180 που απαιτούνται (για τη νέα δανειακή σύμβαση) στη Βουλή ".

ΕΘΝΟΣ: "Χτενίζουν τη συμφωνία για το κούρεμα".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δραματικό μήνυμα Βενιζέλου προς τραπεζίτες. Δεν θα εξαρτηθεί η πορεία του έθνους από τις Γενικές Συνελεύσεις των τραπεζών. Το Νοέμβριο στη Βουλή οι κρίσιμες αποφάσεις. Με ψήφο από 180 βουλευτές η νέα δανειακή σύμβαση ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η προδοσία των Εβραίων και το τέλος του Πατροκοσμά... ".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα "σχέσεις του Αη-Κοσμά του Αιτωλού με τους "Σταυρωτές του Χριστού". Το εβραϊκό μίσος κατά του Αγίου Εθνεγέρτη του ελληνισμού... Χιλιάδες εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου και ένας όχι!!! ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Αποτελειώνουν και τα ταμεία".

    Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "Κούρεμα: ο λογαριασμός στους ασφαλισμένους. Ο Βενιζέλος έσπευσε να ενημερώσει μόνον τους τραπεζίτες και ζητεί ευρεία πλειοψηφία στη βουλή για τη συμφωνία".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Νέο τσεκούρι σε συντάξεις φέρνει το κούρεμα του χρέους ".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "Μέρκελ-Παπανδρέου αφήνουν απροστάτευτα τα ασφαλιστικά ταμεία. Ζημιές 11 δισ. ευρώ στην περιουσία των Ταμείων από μείωση 50% στην αξία των ομολόγων, χτύπημα και από τις επενδύσεις τους σε μετοχές".

ΕΣΤΙΑ: "Οδηγούμεθα εκτός Ευρωζώνης".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "το κύριο μήνυμα της προχθεσινής συνόδου κορυφής των Βρυξελλών είναι ότι οι Ευρωπαίοι μας εγκαταλείπουν. Μπορεί να μην το λένε ανοικτά, μπορεί να εξακολουθούν να διαβεβαιώνουν ότι η Ελλάς ανήκει στην ευρωζώνη, αλλά στην πραγματικότητα ετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να μας αποπέμψουν και από αυτήν ".

Η ΑΥΓΗ: "Σώζουν τις τράπεζες θυσιάζουν τα ταμεία".

    Σύμφωνα με την εφημε
Keywords
Τυχαία Θέματα