Ο τύπος του Σαββάτου

    Ποια θέματα κυριαρχούν: Η πορεία της οικονομίας και η σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο, το δημοσίευμα γερμανικού περιοδικού Spiegel για έξοδο της χώρας από το ευρώ, οι κόντρες στη Βουλή, και η αναπροσαρμογή των νέων αντικειμενικών αξιών.
   

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η κρίση νοικοκυρεύει τους σπάταλους Έλληνες".

   
Η εφημερίδα γράφει ότι "σύμφωνα με έρευνα οι Έλληνες μειώνουν τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο... Κόβουν το κάπνισμα. Εγκαταλείπουν τις καταναλωτικές πολυτέλειες κ.α. ".

   

    Η ΑΞΙΑ:"Επιμήκυνση τον Ιούνιο και νέο φορολογικό τον Σεπτέμβριο με κίνητρα για ανάπτυξη-επενδύσεις".

    Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "υπό την πίεση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, τη βαθιά ύφεση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και το μείζον ζήτημα της έλλειψης ρευστότητας που προκαλεί ασφυξία σε τράπεζες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, η κυβέρνηση κάτω από τον κίνδυνο αδυναμίας εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους, φέρεται, την ώρα τούτη, να διαπραγματεύεται με τους δανειστές της την επιμήκυνση του συνόλου του δημόσιου χρέους, δηλαδή των 340 δισ.ευρώ, προσπαθώντας να επιτύχει καλύτερο επιτόκιο τουλάχιστον κατά μία μονάδα βάσης!"

   

    Η ΑΥΓΗ: "Πατέρα, βοήθειααα.... ".

    Κατά την εφημερίδα "ο πρωθυπουργός παραδέχεται την υπόγεια σύμπραξη με τον Στρος Καν και επικαλείται τον πατριωτισμό του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, για να απαντήσει στην πολιτική κριτική ότι εξυπηρετεί τα σχέδια Αμερικανών στην Ευρώπη. Αλ.Τσίπρας σε Γ.Παπανδρέου:έχετε χάσει την πολιτική σας αξιοπιστία, σας στηρίζουν μόνο ο Γ.Καρατζαφέρης και ο Κ.Μητσοτάκης".

   

   

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Επιστροφή στη Δραχμή με έξοδο από την ευρωζώνη η μόνη λύση".

    Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους που μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα, δεν λύνει το πρόβλημα της Ελλάδας. Αρχισαν ήδη οι συζητήσεις παρά τις διαψεύσεις του αποκαλυπτικού δημοσιεύματος του "Spiegel" ".

   

   

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Στα ύψη οι φόροι για τα ακίνητα".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νέες αυξημένες αντικειμενικές τιμές πάνω από 200% έρχονται να πλήξουν την αγορά ακινήτων, οδηγώντας παράλληλα στα ύψη τους φόρους σε μεταβιβάσεις, γονικές παροχές, κληρονομιές, δωρεές , φόρο Ακίνητης Περιουσίας και τέλος Ακίνητης Περιουσίας ".

   

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:"Το "κλάμα" του Γιώργου για... Βιενάμ και Στρος Καν".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο κ.Παπανδρέου εμφανίζεται από τη μία να απειλεί εμμέσως με ανασχηματισμό, διαμηνύοντας στους υπουργούς του ότι δεν δέχεται αντιλήψεις περί υπουργείων-φέουδων και είναι διατεθειμένος να προχωρήσει με όσους "θέλουν και μπορούν" ενώ από την άλλη, εμφανίζεται άνετος απέναντι στις δημόσιες συγκρούσεις τους".

   

   

    ΕΘΝΟΣ: "Γερμανικό χτύπημα κάτω από τη ζώνη".

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι "θύελλα προκάλεσε
Keywords
Τυχαία Θέματα