Ο Β. Μπόρσης στον ΑΘΗΝΑ984

Με περιβαλλοντική διάθεση και δημιουργικές προτάσεις, κυρίως για τα παιδιά, ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλακάσας -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος-, διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων, στις 4 και 5 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία Μαλακάσας. Ο δημοτικός σύμβουλος Ωρωπίων και υπεύθυνος Μαλακάσας, Βασίλης Μπόρσης, μίλησε στις 3/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στις Νίκη Λυμπεράκη και Αγγελική Πανταλέων.
 Μεταξύ άλλων, είπε:

«Στην ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους περιοχή μας, στην καταπράσινη Μαλακάσα, με
την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπίων, ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνει ένα διήμερο πολιτιστικών και περιβαλλοντικών εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν...».

Και συνέχισε: «Η αρχή γίνεται το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί, με τα "Ζωγραφίσματα", που περιλαμβάνουν ζωγραφική και κολάζ για τα παιδιά. Επίσης, θα λειτουργεί παζάρι με παραδοσιακά γλυκά και σπιτικές μαρμελάδες που έχουν φτιάξει οι γυναίκες του Συλλόγου, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν "λουλουδο-φυτέματα", καθώς και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές από τον γνωστό κηπουρό, Άρη Πάντο...
Στο διήμερο συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και  νηπιαγωγείων του Δήμου Ωρωπίων κι έχουν επιμεληθεί ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις.

«Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, από το πρωί έως το βράδυ, και θα περιλαμβάνουν πολλές δραστηριότητες, κυρίως για τα παιδιά, όπως το "Φιλοτεχνώ το δικό μου Γραμματόσημο για το Περιβάλλον" και το "Παίζω και Δημιουργώ για το Περιβάλλον", όπου οι μικροί μας συμπολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν με ανακυκλώσιμα υλικά.
Μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής, διακεκριμένοι επιστήμονες θα απευθύνουν το δικό τους χαιρετισμό και στη συνέχεια, όλοι μαζί, θα απολαύσουμε μία μουσική βραδιά, άκρως διασκεδαστική...», πρόσθεσε ο κ. Μπόρσης.

Και κατέληξε, λέγοντας:«Είναι πραγματικά μια γιορτή το διήμερο που διοργανώνουμε και βασικός μας στόχος είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά και, συγχρόνως, να μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα για το περιβάλλον».


«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Αναζητήσεις
μπορσης βασιλης
Τυχαία Θέματα