Όχι στα απορρίμματα κοντά στο αεροδρόμιο

Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων κοντά στο αεροδρόμιο Καλαμάτας δεν θα λειτουργήσει, δηλώνει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης. «περίπτωση να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει κοντά στο αεροδρόμιοΚαλαμάτας Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, δεν πρέπει να υπάρχει ούτεστη σφαίρα της φαντασίας».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με δηλώσεις του σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να δημιουργηθεί Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων κοντά στο αεροδρόμιο τής Καλαμάτας, σημείωσε -μεταξύ άλλων- ότι «περίπτωση να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει κοντά στο αεροδρόμιο Καλαμάτας Μονάδα Επεξεργασίας

Απορριμμάτων, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε στη σφαίρα της φαντασίας».

Ο κ. Τατούλης προσθέτει πως «κανείς δεν θα βάλει εμπόδια στο σχέδιό μας να δημιουργήσουμε τις υποδομές για ένα σύγχρονο Διεθνές Αεροδρόμιο, που θα απογειώσει την τουριστική προοπτική και ανάπτυξη ολόκληρης της Πελοποννήσου».

Επισημαίνει, επίσης, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες που απαιτούνται για τη διάθεση 15 εκ. ευρώ, για τη βελτίωση των υποδομών του αεροδρομίου και προχωρούν οι μελέτες για την κατασκευή του κόμβου, που θα συνδέει τον αυτοκινητόδρομο με το αεροδρόμιο και υπογραμμίζει «μην ξεχνά κανείς ότι η Πελοπόννησος δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα