«Οφείλουμε μεγάλη συγγνώμη στον λαό»

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης τονίζει ότι τα μέτρα πουλαμβάνονται είναι αναγκαία για να διορθώσουν στρεβλώσεις της τελευταίαςτριακονταετίας. «Βεβαίως υπάρχει δικαιολογημένη λαϊκή δυσφορία ,κοινωνική ένταση και ορθά αίσθημα αδικίας», λέει στη συνέντευξή του στοΈθνος της Κυριακής ο υπουργός τονίζοντας παράλληλα πως «οφείλουμε μιαμεγάλη συγγνώμη στον λαό, γιατί οι θυσίες είναι άδικες από την φύσητους και ο πόνος υπαρκτός» συμπληρώνοντας ωστόσο πως «αυτό δεν σημαίνειότι υπάρχει άλλος δρόμος».

   Ο Χ. Παμπούκης υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής λέγοντας πως«επιχειρούμε μια
διόρθωση σε συσσωρευμένες στρεβλώσεις 30 ετών μεαποτέλεσμα σήμερα να είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να χαράξουμε μια νέαπορεία» και δεν διστάζει να κάνει αυτοκριτική στα κυβερνητικάπεπραγμένα μιλώντας για λάθη. «Προφανώς έχουν γίνει και λάθη, αλλά δενείναι η ώρα του καταλογισμού τους» λέει ο υπουργός.

   Αναφερόμενοςμάλιστα στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» ο υπουργός Επικρατείας λέειχαρακτηριστικά πως «υπό προϋποθέσεις μπορεί να συντελέσει στην πολιτικήδυναμική στη χώρα, να λειτουργήσει ως συναγερμός για το πολιτικόσύστημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα