Οι δήμαρχοι που εκλέχθηκαν

Σε 37 από τους 325 δήμους της χώρας θα γνωρίζουμε σίγουρα απόψε τη νέα δημοτική Αρχή, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα για μια πενταετία από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σε πέντε δήμους οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχει εκλεγεί ήδη, πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, καθώς υπήρχε μόνο μια υποψηφιότητα. Πρόκειται για τη Μαρία Κάμμα Αλειφέρη, μοναδική υποψήφια για τον δήμο Τήλου, τον Παύλο Πολάκη μοναδικό υποψήφιο για τον δήμο Σφακίων, τον Φώτη Μάγγο μοναδικό υποψήφιο για τον δήμο Λειψών, την Ευαγγελία Καλλινίκου μοναδική υποψήφια

για τον δήμο Γαύδου και τον Θεόδωρο Μπαμπαλή μοναδικό υποψήφιο για τον δήμο Αγράφων.

Στο Αγαθονήσι Καλύμνου με καταμετρημένο το 100% των ψηφοδελτίων εκλέγεται ο Ευάγγελος Κότταρος με 58,21%, στον Δήμο Αγίου Ευστρατίου των ψηφοδελτίων εκλέγεται η Μαρία Κακαλή με 58,7%, στον Δήμο Ελαφονήσου Λακωνίας εκλέγεται ο Χαράλαμπος Λιάρος. Στον Δήμο Καρπενησίου εκλέγεται ο Νίκος Σουλιώτης με ποσοστό 66,36%, στην Κάσο η Μαίρη Σαρώτου Τσανάκη με 62,07%.

Επίσης, η μάχη απόψε κρίνεται και για τους Δήμους Αλιάρτου, Αμαρίου, Ανατολικής Μάνης, Αντιπάρου, Αργιθέας Καρδίτσας, Αστυπάλαιας στην Κάλυμνο, Βόρειων Τζουμέρκων, Ιητών στη Θήρα, Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα, Κέας, Κιμώλου, Κύθνου, Μεγανησίου στη Λευκάδα, Μεγίστης στη Ρόδο, Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, Νισύρου, Οινουσσών στη Χίο, Οροπεδίου Λασιθίου, Παξών, Παρανεστίου στη Δράμα, Πρεσπών, Σερίφου, Σικίνου, Σίφνου, Σύμης, Τοπείρου στην Ξάνθη, Φολεγάνδρου, Χάλκης στη Ρόδο, Ψαρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα