Όλοι για τη νίκη για να μπει καλά ο Δεκέμβρης

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και όλοι θέλουν τη νίκη για να τους πάει καλά ο Δεκέμβρης και όχι μόνο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19.30 στο Στάδιο Καραϊσκάκη τον Πλατανιά Χανίων ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17.15 η Ξάνθη φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και  ο Άρης τον Ατρόμητο.

Άρης - Ατρόμητος

17.15

Οι δύο ομάδες , η καθε μία για το δικό της λόγο, θέλουν τη νίκη για την παραμονή. Οι μεν Θεσσαλονικείς για να παραμείνουν στην κατηγορία και μακριά από τον πάτο της βαθμολογίας οι δε Περιστεριώτες για να παραμείνουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ο Άρης προέρχεται από μιας βαριά ήττα, αυτή κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία για την προηγούμενη αγωνιστική, την ίδια στιγμή που ο Ατρόμητος –αν και δύσκολα- πήρε το τρίποντο κόντρα στη Ξάνθη.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Η αποστολή του Ατρομήτου:Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος, Κούτσι, Επστάιν.

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 17.15

Αγώνα ζωτικής σημασίας δίνει η Ξάνθη η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα αποτελέσει βαθμολογική ανάσα για εκείνη καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Απ την άλλη ο Αστέρας θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μαρίν, Ονουάτσι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Λυμπερόπουλος, Καζούμπα, Ράνος, Νάκας, Γκατσολάρι, Τορομανίδης, Τριάδης, Μαρκόφσκι.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Μπακασέτας, Καλαντζής, Γκάμπριελ.

Ολυμπιακός - Πλατανιάς Χανίων 19.30

Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά  ενόψει και της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για το Champions League.

Για ό,τι καλύτερο έρχεται στο Καραϊσκάκη η ομάδα των Χανίων, ύστερα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβα, Μανωλά, Χολέμπας, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμο, Τζιμπούρ, Κοντρέρας και Μασάντο.

Η αποστολή του Πλατανιά Χανίων: Αργυρόπουλος, Αρότσα, Δέντσας, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτςη, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Τζανής.



Keywords
Τυχαία Θέματα