Πάει για τελικό η Τσέλσι

Πέρσι κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος σε μια χρονία που τίποτε δεν πήγε καλά, η Τσέλσι πάει να σώσει τα... πάντα στο φινάλε. Διότι απο το βράδυ της Πέμπτης είναι με το ενάμισι πόδι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Τσέλσι, πέρασε από την Ελβετία επικρατώντας 2-1 της Βασιλείας με φάουλ του Νταβίντ Λουίζ στο 94'! Ο Μόουζες είχε δώσει το προβάδισμα στους «μπλε» με κεφαλιά στο 12', ενώ η Βασιλεία είχε ισοφαρίσει με ανύπαρκτο πέναλτι (σφυρίχτηκε για μαρκάρισμα του Αθπιλικουέτα στον Στόκερ) του Σχαρ στο 87'.
Το παιχνίδι στην Ελβετία ήταν πολύ καλό και

είχε αρκετές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα. Η Τσέλσι που είχε δοκάρι με τον Τόρες στο 54', απείλησε με τον Ισπανό φορ στο 34', με τον Ραμίρες στο 35', με τους Μάτα, Όσκαρ στο 88' και με τον Τέρι στο 92' (από το 1 μέτρο ο Σόμερ απέκρουσε την κεφαλιά του!). Η Βασιλεία είχε δοκάρι με τον Στόκερ στο 48' και πολύ καλές στιγμές με τον Σχαρ στο 17' και με τον Φαμπιάν Φρέι στο 67'.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σόμερ, Παρκ Γιου Χο, Ντέγκεν, Ντράγκοβιτς, Σχαρ, Ντιέ (61' Ντίαζ), Στόκερ, Φρέι Φαμπιάν, Σαλάχ (78' Ντέγκεν), Ελνενί (65' Ζουά), Στρέλερ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρες, Λαμπάρντ (80' Όσκαρ), Μόουζες, Αζάρ (70' Μάτα), Τόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα