Πάεο Βελιγράδι ο Δόλλης

Διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας (24-25 Οκτωβρίου).

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής διάσκεψης «Go International» - όπου ο υφυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία - μία πρωτοβουλία η οποία υλοποιείται από τον όμιλο EFG Eurobank, σε συνεργασία με τους τρεις μεγαλύτερους εξαγωγικούς φορείς της Ελλάδας (Πανελλήνιο Σύνδεσμο

Εξαγωγέων, Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βελιγράδι, ο κ. Δόλλης θα έχει συναντήσεις, τη Δευτέρα, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Βουκ Γιέρεμιτς και τον Υπουργό Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης Νεμπόισα Τσίριτς και την Τρίτη θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο.

Ο κ. Δόλλης πρόκειται να επισκεφθεί τον ανακαινισθέντα, με ελληνική χρηματοδότηση, Πύργο Νεμπόισα, τόπο μαρτυρίου του Ρήγα Φεραίου, καθώς και την Εστία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού του Βελιγραδίου, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση με την ηγεσία της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στη Σερβία.

Keywords
Τυχαία Θέματα