«Παγώνει» η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα

«Παγώνει»η τρόικα την επιστροφή της στην Αθήνα, καθώς οι δανειστές αδυνατούννα γεφυρώσουντις διαφορές που έχουν με την Ελλάδαγια το πώς θα κλείσει η «τρύπα» των2 δισ. ευρώ το 2014, υποστηρίζει το πρακτορείοReuters. Ωστόσο, στελέχη του υπουργείουΟικονομικών διαψεύδουν την πληροφορία,αναφέροντας ότι τόο οι επικεφαλής τηςτρόικας όσο και τα τεχνικά κλιμάκιααναμένονται κανονικά την επόμενηεβδομάδα.

Σύμφωναμε το Reuters,

η τρόικα δεν έχει ακόμα πειστείότι η ελληνική κυβέρνηση μπορεί ναεφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις πουυποσχέθηκε τον Σεπτέμβριο, ήτοι τιςπροαπαιτούμενες δράσεις που η Αθήναπρέπει να εκπληρώσει για να λάβει τηνυπο-δόση του 1 δισ. ευρώ., ενώ η ελληνικήπλευρά διαφωνεί με την τρόικα για τομέλλον των ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ.

«Κανείςαπό την τρόικα δεν πηγαίνει γιατί κάνειςστην Ελλάδα δεν τους θέλει», σημειώνειστο ίδιο δημοσίευμα αξιωματούχος τηςευρωζώνης.

«Hλύση είναι νέαμέτρα.Φυσικά και θα συμβούν. Είναι ζήτημαλανθασμένης επικοινωνίας της ελληνικήςκυβέρνησης προς τους Έλληνες πολίτες», προσθέτει άλλος Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα